Időpont: 2024. május 1.
Helyszín: Népkert

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre.

Azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek. A sátrunk és a főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Mikor Horváth Richárd polgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt a tűz is belobbant! Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, fogadtuk a hozzánk betérő tagjainkat, vendégeket.

Nem változtattunk a szokásunkon, idén is bográcsgulyást főztünk kb.60 tagunknak és vendégeinknek.

Szakácsainknak: Bencze József, és Petrovics Géza volt, valamint mellettük egy kis kukta is sürgött forgott, Dianovics Krisztián leendő szakács tanuló! Köszönjük a finom ebédet, ami az utolsó cseppig elfogyott !

A finom ebéd után táncra is pendültünk, kedves barátunk, Takács Bálint tangóharmonikázott nekünk. Köszönjük Bálint, hogy Budapestről lecipelted a kedvünkért a harmónikádat,(vonattal) hogy még szebbé tedd a napunkat!

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával telt el az idei  majális!

Lazányi Jánosné elnök

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Hatvan Tv, Hatvani Hírlap, Zombori Kft.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet májusi programja

2017.05.01. ”Városi Majális” Állapotfelmérés, életmód tanácsadás, Meridián torna Helyszín: Dolinka 9-12 2017.05.06. „Városi  Európa Nap” Állapotfelmérés, életmód tanácsadás Helyszín: Somoskői Vár 10-14 2017.05.13. „Kirándulás Bükkszentkeresztre” Ismerkedés a természet, a fák, füvek gyógyító erejével 2017.05.16. Egészség Klub: „Beteg a családban:Te Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap séta Mátrafüreden

Február 4. Rákellenes Világnap! A Rákellenes Világnap alkalmából a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat sétát szervezett Mátrafüredre. Ezzel a sétával szeretné felhívni a figyelmet a daganatos megbetegedésekre, a szűrések fontosságára, hiszen az idejében felismert rákbetegség Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért – Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében Salgótarjánban

Tizenegyedszer szervezett figyelemfelkeltő sétát és programot 2019. október 4-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében. A figyelemfelkeltő séta a Balassi Bálint Olvass tovább...