A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klub vendége az AVON volt. A cég szakavatott képviselői tartottak elméleti és gyakorlati bemutatót a megjelent tagoknak.

Lelki egyensúlyunkhoz a „külcsín” minősége, elfogadása fontos adalék. Senior korban különösen fontos a bőrápolás, a tavaszi bőrmegújítás. Vendégeink Majoros Bernadett, az AVON 42-es körzetének zona menedzsere és Szabóné Lukács Mónika, szintén a 42-es körzet vezető koordinátora voltak, akik ismertették és szemléltették a bőrápolás lépéseit, kihangsúlyozva az életkor és bőrtípus szerinti arctisztítási és arcápolási rutint. Így a termékeken keresztül megismerhettük a különféle arctisztítók, arclemosók, arcradírok, tonikok, szérumok, szemránckrémek, arckrémek típusait, használati sorrendjét, és kipróbálhattuk őket, ki-ki a kézfején vagy az arcán. Az arcápoláson belül felhívták a figyelmet a fényvédelem fontosságára is.  A bőrápolási termékeken kívül még különleges parfümöket is illatolhattak a résztvevők.

A program végén meglepetésként kézkrémek kerültek kisorsolásra.

A kötetlen, kellemes hangulatú program közös énekléssel (Tavaszi szél vizet áraszt) zárult.

Köszönjük az AVON-nak és találkozunk a nyár végén.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Testi, lelki feltöltődés Bakonyszücsön

Nagyon szép és tartalmas hetet töltöttünk 2016. szeptember 9-16-ig Bakonyszücsön, a Daganatos Betegek Lelki Otthonában. Kora délután érkeztünk meg, gyors elhelyezkedés után elsétáltunk a faluba, köszöntöttük a régi ismerőseinket, akik minden évben oly kedvesen fogadnak minket. Az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Farsangoltunk

Itt a Farsang Áll a Bál a Liga klubjában is.

Egyéb

Bemutatkozik Salgótarjáni Alapszervezete

Nógrád megyében elsőként, az országban 31.-ként, 2009. február 23-án megalakult a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 32 alapító taggal. Ma már 150-en vagyunk, akik között egészségesek, betegek, egészségügyi dolgozók és civil önkéntesek vannak.