A MRL Salgótarjáni Alapszervezet kul-túra kirándulást szervezett április 17-re Budapestre a Fiumei úti sírkertbe.

Különleges élményt nyújtott az idegenvezető tolmácsolásával vezetett , “Ami bennem lélek…” szlogenű irodalmi séta a Fiumei úti sírkertben.

A lombos fákkal szegélyezett utakon sétálva az idegenvezető a magyar irodalom nagyságait idézte föl. Útközben kalandos életutakat, szövevényes szerelmeket, borospohár mellett elmondott történeteket idézett fel a két órás túra alatt.

Az időjárás is kegyes volt, a nap sugarai megvilágították a az éledő, tavaszi pompába öltözött fákat, bokrokat, virágokat.

Lelkileg-testileg feltöltődve, csodás életutakkal ismerkedve tért haza a kis csapat: „ide vissza kell jönnünk!” felkiáltással.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karitatív munka – Nyári gyermekfelügyelet

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban. A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd Olvass tovább...

Alapszervezetek

Lillafüredi kirándulás

Egy boldog, elégedett csapat indult haza, élményekkel gazdagodva. 

Alapszervezetek

Az öngyógyító technika: a Gy36-os Zusanli pont

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.05.06-i Mozgásklubnap kiemelt témája a Gy36-os Zusanli pont masszázsának az egészségre gyakorolt hatása volt. Az SBTC Sporttelep területén, a szabadban megtartott délelőtti klubnapon dr. Kajtor Erzsébet, okleveles meridián klubvezető, felidézte a Olvass tovább...