A Debreceni Alapszervezet beszámolója

  1. március 17-én 13:30 órától önkéntesekkel kibővített Hívás klubfoglalkozást tartottunk, melyen 43 fő vett részt.

Érkezéskor kávé, pogácsa, ásványvíz várta a résztvevőket. Regisztráció után elfoglalták helyüket. A klubvezető köszöntötte a jelenlevőket, átadta a betegség miatt távollevők üdvözletét, majd átadta a szót Dr. Hallay Judit elnök asszonynak, aki a Nemzetközi Nőnapról emlékezett meg.

Meghívó szerint ezt követően Nóri nőnapi meglepetése következett. Pauk Eleonóra 12 éve zongorázik, orgonán játszik, két éve a Debreceni Szent László Domonlos Plébanián kántor. Kíváló sportoló. Szerény, kedves, csodálatos hanggal megáldott lány. Munkácson végezte az általános iskolát, majd Debrecenbe költöztek. A Stvetits Gimnázium, végzős diákja, a Zeneművészeti egyetemre készül. Műsorát olasz, orosz és angol nyelven adta elő. A Hallelujah szám refrénjét a résztvevőkkel együtt énekelte. Énekével mosolyt csalt a résztvevők arcára. Műsora végén vastapsot kapott.

A klubvezető Aranyosi Ervin: Március 8. Nőnap című versét mondta el.

Tófalvi József – egyetlen jelenlevő férfi ligatagunk – minden hölgynek egy szál tulipánt adott át, őt pedig közelgő névnapja alkalmából köszöntötték.

Ezután a klubvezető röviden megemlékezett március 15-ről, nemzeti ünnepünkről.

Ismertette a tervezett programokat, amelyekről, amennyiben megvalósulnak, időben tájékoztatást kapnak a tagok.

Boros Csabáné tájékoztatta a résztvevőket az ukrán menekülteknek a Karitatív testület által szervezett önkéntes munkáról (néhányan már részt vettek önkénes munkán az elmúlt héten).  Sokan jelentkeztek, melyre később kerül sor. Időben értesítést kapnak.

Végül mindenki Béres cseppet vehetett át, melyet örömmel fogadtak és megköszönték. Közben a tagok baráti beszélgetést folytattak.

A klubfoglalkozás jó hangulatban 15:10 órakor ért véget.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Hívás klub vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az Ady Kadétok csapata nyerte a „Fiatalokkal az egészségért” vetélkedőt

Forrás: tolna.katasztrofavedelem.hu Az eredeti cikk itt olvasható! A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete pár évkihagyás után újra megrendezte a Fiatalokkal az egészségért” vetélkedőt a Babits Mihály Kulturális Központban. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Beszámoló a Nemzeti Rákellenes Napról Sárszentágotán

A Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete 2017. április 7-én tartotta Nemzeti Rákellenes Napi programjait. A Nemzeti Rákellenes Napot 1993 óta minden évben április 10-én tartja a Magyar Rákellenes Liga. Az időpont kiválasztásának oka, hogy ezen Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösiek decemberi programjai

2023.12.09. Budapest Elutaztunk Budapestre megnézni az ország karácsonyfáját. Budapesten egy kedves barátunk kalauzolt a karácsonyfához. Megcsodáltuk és utána megnéztük a Szent István Bazilikát is. Gyönyörű szép. Sétáltunk a karácsonyi vásári forgatagban. Ittunk finom forralt bort. Olvass tovább...