Időpont: 2024. április 13.

A Hatvani Alapszervezet testi, lelki felfrissülésre invitálta tagjait a mai mapon.

A Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány 8 önkéntese látogatott el hozzánk, és húsz tagunk vette igénybe az ingyenes szeretetmasszázs szolgáltatásukat.

Az érintő hát, -kéz, talpmasszázs enyhe mozdulatokra épül, mely hatására az izmok ellazulnak. Frissít, lazít, harmonizál, és hozzájárulhat a test öngyógyító folyamat beindításához. A masszázs széken, ülő helyzetben történik kb. 30 – 40 percig.

Csodálatos élmény volt együtt lenni, és átérezni a szeretet erejét!

20 fő részesült a masszázsban

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta a mellrák elleni harc jegyében a szlovákiai Gútán

Első alkalommal szervezték meg 2016. október 15-én a szlovákiai Gútán a rózsaszín sétát a mellrák elleni harc jegyében, az országhatáron átnyúlva. A rendezvény főszervezője és védnöke dr. Németh Iveta volt. Beszédében kiemelte, hogy ezt a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Filmklub Puszataszabolcson

Jöjjön el március 10-én a Napraforgó Klub Filmklubjába! A MAMA című filmet vetítjük, utána kerekasztal beszélgetés lesz az élményről.  

Alapszervezetek

Polgármesteri Díszoklevél adományozása Lazányi Jánosnénak

Szeretettel gratulálunk Lazányi Magdinak, a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat vezetőjének a Polgármesteri Díszoklevélhez! Lazányi Jánosné, Magdi 2005-ben került kapcsolatba a Magyar Rákellenes Ligával. Betegsége alatt találkozott egy önkéntes segítővel, ő indította el azon az Olvass tovább...