Kreatív klubfoglalkozás – 2024. március 07.
Vezeti: Poórné Mike Éva kézműves

A Hatvani Segítő Szolgálatunk kreatív klubfoglalkozásán, a mai napon már a húsvétra készülvén, mosolygós nyuszikát, ajtódíszt készítettünk.

A kézműves foglalkozás ügyeskezű résztvevői vidám délutánt töltöttek együtt cseverészéssel, de azért a kezük is fürgén dolgozott!

Vidáman telt kétórás foglalkozáson 9 fő vett részt.

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezető

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Miskolciak kirándulása a Bükkben

Csodás réteken, fenséges bükkerdőben jártunk a hosszú hétvégén, Magyarország legszebb, legváltozatosabb hegységében, a Bükkben.

Alapszervezetek

Rózsaszín október – rendezvény Egerben

RÓZSASZÍN OKTÓBER A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete 2023. október 10-én figyelemfelhívó rendezvényt szervezett az emlőrák korai felismerése érdekében. A rendezvény a Vármegyeházán kezdődött, ahol a nagy számú érdeklődők meghallgathatták Forrai Gábor Phd főorvost az Európai Olvass tovább...

Alapszervezetek

Limfóma Világnap Gyöngyösön

Gyöngyös város főterén figyelemfelkeltő kerékpározást tartott 2023. szeptember 18-án a M.R.L.Gyöngyösi Alapszervezete. A kerékpározást megtisztelte jelenlétével Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke, Kárpáti István, Gyöngyös város alpolgármestere és sok kedves ligatársunk. Az eseményről beszámolt Olvass tovább...