KÖSZÖNJÜK Lazányi Magdi meghívását február 8-ára, a Hatvani Grassalkovich Művelődési Házban megtartott Rákellenes Világnapi rendezvényre.
Nagy szeretettel fogadtak bennünket Hatvanban. Érdeklődést váltottak ki a sorstárs kiállítás képei. Színvonalas előadásokat hallottunk, a film is tanulságos volt. A hangulat oldott, és szeretetteljes. Köszönjük!

Suhajda Magdus

 

……Kedves fogadtatás, jó vendéglátással egy szuper dokumentum film (Sári Edina: Barkochba ) megnézèse után odajött hozzám két elegáns idős hölgy, és faggattak egy kicsit a gyógyulásom folyamatáról, és az egyik hölgy mondta, hogy most esett bele ebbe a betegségbe, mit javasolnék neki? Mondtam, hogy olvassa el „Az öreg halász és a tenger” c. regényt. Ez meg fogja alapozni a kitartását. Utána megkértek, hogy fotózkodjunk az én fényképem előtt. Azt mondta, hogy megerősítem őt mindenféle vonatkozásban, adtam neki telefonszámot, kapcsolatban leszünk, segítem őt minden téren. Jó és tiszta szívvel jöttem el. Köszönöm a meghívást.

(Ács Lajos – Meggyógyultak csapata)

Vajek Andrea
a Gödöllői Alapszervezet  elnöke

Add tovább a mosolyodat
+36 70 55 22 418

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kertész leszek – Díjátadó Mezőkövesdi Járásban

A Szentistváni Óvodában ünnepélyes keretek között megtörtént a díjátadás. A műsort az óvoda gyermekei adták. 10 óvoda 572 gyerekkel versenyzett. Bükkábrányi Óvoda  – Napsugaras kert Cserépfalui Óvoda – Hársalja kiskert Csincsei Óvoda – Apróficánkák kiskertje Olvass tovább...

Alapszervezetek

Éljünk a szűrések lehetőségével! – Nemzeti Rákellenes Nap Egerben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából 2019. április 9-én, kedden 13 órakor a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában. Előadás: Kovács István megyei szűrési koordinátor: Éljünk a szűrések lehetőségével! Korai felismeréssel a rák elkerülhető.

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Hatvanban

Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen: A cselekvés éve! A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat szeretettel meghívja a RÁKELLENES  VILÁGNAPI RENDEZVÉNYÉRE!  Időpont:  2019. február 15. péntek 14 óra Helyszín:  Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Olvass tovább...