1. február 13-án (húshagyó kedden) került sor a batyus farsangra az Evangélikus templom gyülekezeti termében. A segítők 1 órára jöttek előkészíteni a termet. Szerencsére díszíteni nem kellett, mert a gyülekezet farsangja szombaton volt és megmaradtak a díszek.

Fél kettőtől egymás után érkeztek a tagok finom – legtöbben saját készítésű – süteményekkel, üdítővel, kávéval. Sőt még bor is került az asztalra.

A klubvezető köszöntötte a megjelenteket. (33 fő), majd Pappné Ráduly Irma farsangi összeállítása következett, amely megemlékezett Petőfi Sándorról és Csokonai Vitéz Mihályról. Farsang lévén a tagok Csokonai verseket, anekdotákat adtak elő, mosolyt csalva az arcokra.

Ebben az évben többen öltöttek farsangi maszkot, ketten jelmezt is.

Ez után a klubvezető tájékoztatta a jelenlevőket, a március 12-i éves közgyűlésről, amelyen meg kell vitatni a jelölteket: (elnök, elnökhelyettes, elnökségi tagok, Felügyelő bizottság és Etikai bizottság tagjai.) Javaslatot lehet tenni jelöltekre.

Azok a ligatagok, akik nem rendelkeznek email címmel átvették a közgyűlés meghívóját, tagdíjat fizettek.

Ezt követően a résztvevők jóízűen elfogyasztották baráti beszélgetés közben a batyus farsangra hozott ételeket, italokat.

Köszönet Asztalos Richárd evangélikus lelkésznek a teremért, Lancz Dánielnek a berendezésért.

A farsang kitűnő hangulatban késő délután ért véget.

Kozempel Zsuzsánna
Hívás klubvezető

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

STRESSZOLDÓ CSOPORTFOGLALKOZÁS I/4.

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2022. június 13. hétfő 14 óra Vezető: Kis Anett pszichológus Az év első félévének záró csoportfoglalkozása volt a mai. Az előző hónap történéseiről, házi feladatunkról számoltunk be, majd a nyári Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgással az egészségért – Egerben

Hóban, sárban, jó levegőn, kellemes időben sétáltunk 22-en 5 kilométert Eger környékén. Nagyon jól éreztük magunkat, hisz a gyaloglás, beszélgetés, az erdő közelsége jót tesz a szervezetünknek. Reménykedünk, hogy ezzel a programmal felkeltjük a figyelmet Olvass tovább...

Egyéb

Februári programajánló

februári programjaink:   Hatékony életmódváltás kurzus Időpont: február 3. és 17. (péntek) 10-13 óra Helyszín: OOI – Tükörterem Jelentkezés: Strommer Szilvia, 06-20-565-5589, lelkisegely@rakliga.hu   Fakanál klub – Bejelentkezés szükséges! Finomságok kicsiny farsangja Időpont: február 3. Olvass tovább...