1. február 13-án (húshagyó kedden) került sor a batyus farsangra az Evangélikus templom gyülekezeti termében. A segítők 1 órára jöttek előkészíteni a termet. Szerencsére díszíteni nem kellett, mert a gyülekezet farsangja szombaton volt és megmaradtak a díszek.

Fél kettőtől egymás után érkeztek a tagok finom – legtöbben saját készítésű – süteményekkel, üdítővel, kávéval. Sőt még bor is került az asztalra.

A klubvezető köszöntötte a megjelenteket. (33 fő), majd Pappné Ráduly Irma farsangi összeállítása következett, amely megemlékezett Petőfi Sándorról és Csokonai Vitéz Mihályról. Farsang lévén a tagok Csokonai verseket, anekdotákat adtak elő, mosolyt csalva az arcokra.

Ebben az évben többen öltöttek farsangi maszkot, ketten jelmezt is.

Ez után a klubvezető tájékoztatta a jelenlevőket, a március 12-i éves közgyűlésről, amelyen meg kell vitatni a jelölteket: (elnök, elnökhelyettes, elnökségi tagok, Felügyelő bizottság és Etikai bizottság tagjai.) Javaslatot lehet tenni jelöltekre.

Azok a ligatagok, akik nem rendelkeznek email címmel átvették a közgyűlés meghívóját, tagdíjat fizettek.

Ezt követően a résztvevők jóízűen elfogyasztották baráti beszélgetés közben a batyus farsangra hozott ételeket, italokat.

Köszönet Asztalos Richárd evangélikus lelkésznek a teremért, Lancz Dánielnek a berendezésért.

A farsang kitűnő hangulatban késő délután ért véget.

Kozempel Zsuzsánna
Hívás klubvezető

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani Egészségnap és Futófesztivál

április 22-én, szombaton hetedik alkalommal rendezték meg a Hatvani Futófesztivált és Egészségnapot. Megmérettethették magukat kicsik és nagyok egyaránt. A rendezvény ideje alatt a DISZI-ben egészségmegőrzéssel kapcsolatos vizsgálatokat végeztek. Az esemény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani Fakanál klub – húsvéti utórezgések

Fakanál Klubfoglalkozás időpontja: 2019. április 23. Vezető: Sándorné Buda Ildikó A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat Fakanál klubfoglalkozása még húsvéti hangulatban telt el. Halsalátát és tojássalátát készítettünk. Sándorné Buda Ildikó, a hatvani Albert Schweitzer Kórház Olvass tovább...