„ Vannak olyan kitüntetések, amelyekhez pénz jár. Ez nem olyan, ami pénzzel jár. Mert vannak olyanok, amelyek emelik egy ember rangját és vannak olyanok, amelyeknek az emberek emelik a rangját, akik kapják.” (Fehér Klári)

A Debreceni önkéntesekkel már igazi ünnepi örömteli hangulatban találkoztunk a Karakter kávézóban kedden délután.

Mosolygós, vidám embereknek köszönhettük meg a gyakran erőn felül is nyújtott segítséget.

Bár önkéntes munka, nem vártak érte semmi viszonzást, de nagyon jól esett mindenkinek a figyelmesség, az, hogy a Magyar Rákellenes Liga budapesti vezetősége is számon tartja, értékeli és megköszöni erőfeszítéseiket.

Elhangzott az is, hogy legnagyobb kitüntetést azok néha könnyes, hálás tekintetek adják, amiért ennek a munkának értelme van. Ez ad erőt mindenkinek tovább folytatni ezt a nemes feladatot!

A jövő évvel kapcsolatban új javaslatok, tervek születtek, amelyek majd új lendületet adhatnak ennek a csodálatos hivatásnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tabi majális szűréssel

A Tabi Alapszervezet az EFI – vel közösen szervezett programot a majálison 2022. május 1-jén 13-18 óráig. A prevenciós standnál szűrési tanácsadással és alapszűrésekkel várták az érdeklődőket.

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek önkéntes segítőinek esetmegbeszélése

Időpont: 2015. november 10. Vezeti: Strommer Pálné Szilvia Téma: Az önkéntesek munkavégzése   A nap első felében a hatvani önkéntes segítők számoltak be az elmúlt fél év eseményeiről. Heti rendszerességgel járnak be az Albert Schweitzer Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap-Futófesztivál Hatvanban

A 2018. április 14-ei Városi Egészségnap és Futófesztiválon nagyon sokan keresték fel az ingyenes szűrővizsgálatokat és a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének asztalát! Önkénteseink tájékoztató kiadványokkal látták el a hozzánk segítségért fordulókat, mulázsok segítségével tanították az Olvass tovább...