„ Vannak olyan kitüntetések, amelyekhez pénz jár. Ez nem olyan, ami pénzzel jár. Mert vannak olyanok, amelyek emelik egy ember rangját és vannak olyanok, amelyeknek az emberek emelik a rangját, akik kapják.” (Fehér Klári)

A Debreceni önkéntesekkel már igazi ünnepi örömteli hangulatban találkoztunk a Karakter kávézóban kedden délután.

Mosolygós, vidám embereknek köszönhettük meg a gyakran erőn felül is nyújtott segítséget.

Bár önkéntes munka, nem vártak érte semmi viszonzást, de nagyon jól esett mindenkinek a figyelmesség, az, hogy a Magyar Rákellenes Liga budapesti vezetősége is számon tartja, értékeli és megköszöni erőfeszítéseiket.

Elhangzott az is, hogy legnagyobb kitüntetést azok néha könnyes, hálás tekintetek adják, amiért ennek a munkának értelme van. Ez ad erőt mindenkinek tovább folytatni ezt a nemes feladatot!

A jövő évvel kapcsolatban új javaslatok, tervek születtek, amelyek majd új lendületet adhatnak ennek a csodálatos hivatásnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Díszoklevél a Rózsaszentmártoni Alapszervezet részére

A Rózsaszentmártoni Alapszervezet 10 éves fennállása alkalmából díszoklevelet kapott Rózsaszentmárton Község Önkormányzatától.

Alapszervezetek

ÖNKÉNTESEK NAPJA és a HÁLA-GÁLA Szekszárdon

Szekszárdon a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely 2021. szeptember 25-én hagyományosan megszervezte az Önkéntesek Napja és Hála-Gála rendezvényt. A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a részvételre, öt fő Olvass tovább...