Már negyedik alkalommal hirdetjük meg a Relay for Life-hoz csatlakozva Rákellenes Világsétát (World Cancer Walk)

Magyarországon 2024. január 14-én, vasárnap 15-16 óra között sétálunk.

Regisztrálni mindenkinek egyénileg kell, itt tudsz: https://www.worldcancerwalk.com/team-4-2

A regisztrációra kattintva ezt az oldalt találod, itt a piros keretben látható Reserve a spot-ra kell kattintani.

A szervezők azt kérik, hogy mindenki regisztráljon egyénileg. A regisztrációs felület angol nyelvű, amin meg kell adni keresztnevet, vezetéknevet, e-mail címet, a város- és az országnevet (ebben a sorrendben). Ez után azt kérdezik hogy kiért, miért indulunk útnak és hogy ez utóbbi válaszunkat közzétehetik-e az esemény honlapján, valamint honnan hallottatok az eseményről. Bárkinek szívesen segítünk a regisztrációban!

A sétán mindenki részt vehet, aki együttérzését szeretné kifejezni daganatos beteg hozzátartozójával, ismerősével vagy a rákbetegekkel kapcsolatban illetve támogatni szeretné a rákellenes harcot.

A Rákellenes Világséta stafétaként valósul meg. Minden városnak ki van jelölve egy időzóna, amikor sétálhat, és az egyes időzónák összessége adja ki a teljes 24 órás sétát. 

Budapest és Magyarország időzónája 2024. január 14. vasárnap, 15 órától 16 óráig tart.

A beosztás és a felhívás angol nyelven elérhető a https://www.worldcancerwalk.com/ honlapon. 

A regisztrációval vállalod, hogy egy órát sétálsz a városodnak-országodnak kijelölt idősávban (lásd fent). Sétálhatsz egyedül vagy barátokkal (mindkinek külön kell regisztrálnia).

A sétáról készíts fotókat és videókat, és töltsd fel az Instagramra a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkékkel! Ha nincsen Instagram fiókod, oszd meg a Facebookon a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkéket használva! Így a résztvevők szerte a világon összeköttetésben lesznek és láthatják, hogyan folytatódik a séta a világ városain keresztül.

A séta egyben adománygyűjtés a rák elleni küzdelemre. A honlapon adakozhatsz a Magyar Rákellenes Liga javára is. https://www.worldcancerwalk.com/copy-of-partner-charities

Oszd meg az esemény hírét családtagjaid, barátaid és ismerőseid között, és kérd őket, hogy csatlakozzanak! Minél több résztvevő van, annál nagyobb a globális hatás!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mezőberényben is sétáltak a Rákellenes Világsétán

Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban Olvass tovább...

Rákellenes Világséta

Rákellenes Világséta összefoglaló 2022.

Köszönjük mindenkinek, aki sétált a Rákellenes Világsétán. Világszerte 3300-nál többen regisztráltak 5 kontinens 30 országának 240 városában. Magyarországon több mint 650-en gyalogoltak 46 településen. Köszönjük daganatos betegeket támogató és preventív programjainkra adott adományokat! További adományok Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Gyöngyösön

Idén, immár harmadszor hirdette meg a Magyar Rákellenes Liga a Rákellenes Világsétát, csatlakozva a Relay for Life-hoz, mely egy példátlan esemény a rákellenes közösségek összefogására az egész világon. A 2023-as Rákellenes Világséta mottója: „A rák Olvass tovább...