Már negyedik alkalommal hirdetjük meg a Relay for Life-hoz csatlakozva Rákellenes Világsétát (World Cancer Walk)

Magyarországon 2024. január 14-én, vasárnap 15-16 óra között sétálunk.

Regisztrálni mindenkinek egyénileg kell, itt tudsz: https://www.worldcancerwalk.com/team-4-2

A regisztrációra kattintva ezt az oldalt találod, itt a piros keretben látható Reserve a spot-ra kell kattintani.

A szervezők azt kérik, hogy mindenki regisztráljon egyénileg. A regisztrációs felület angol nyelvű, amin meg kell adni keresztnevet, vezetéknevet, e-mail címet, a város- és az országnevet (ebben a sorrendben). Ez után azt kérdezik hogy kiért, miért indulunk útnak és hogy ez utóbbi válaszunkat közzétehetik-e az esemény honlapján, valamint honnan hallottatok az eseményről. Bárkinek szívesen segítünk a regisztrációban!

A sétán mindenki részt vehet, aki együttérzését szeretné kifejezni daganatos beteg hozzátartozójával, ismerősével vagy a rákbetegekkel kapcsolatban illetve támogatni szeretné a rákellenes harcot.

A Rákellenes Világséta stafétaként valósul meg. Minden városnak ki van jelölve egy időzóna, amikor sétálhat, és az egyes időzónák összessége adja ki a teljes 24 órás sétát. 

Budapest és Magyarország időzónája 2024. január 14. vasárnap, 15 órától 16 óráig tart.

A beosztás és a felhívás angol nyelven elérhető a https://www.worldcancerwalk.com/ honlapon. 

A regisztrációval vállalod, hogy egy órát sétálsz a városodnak-országodnak kijelölt idősávban (lásd fent). Sétálhatsz egyedül vagy barátokkal (mindkinek külön kell regisztrálnia).

A sétáról készíts fotókat és videókat, és töltsd fel az Instagramra a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkékkel! Ha nincsen Instagram fiókod, oszd meg a Facebookon a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkéket használva! Így a résztvevők szerte a világon összeköttetésben lesznek és láthatják, hogyan folytatódik a séta a világ városain keresztül.

A séta egyben adománygyűjtés a rák elleni küzdelemre. A honlapon adakozhatsz a Magyar Rákellenes Liga javára is. https://www.worldcancerwalk.com/copy-of-partner-charities

Oszd meg az esemény hírét családtagjaid, barátaid és ismerőseid között, és kérd őket, hogy csatlakozzanak! Minél több résztvevő van, annál nagyobb a globális hatás!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Hatvanban és Lőrinci Erőműnél

A Magyar Rákellenes Liga idén is meghirdette a Rákellenes Világsétát (World Cancer Walk), a magyarországi szakasza 2022. január 9-én, vasárnap 15-16 óráig volt. A sétán Hatvanban és a Lőrinci – Erőműnél a Hatvani Alapszervezet tagjai, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Hatvanban és Lőrinci Erőműnél

A Magyar Rákellenes Liga idén is meghirdette a Rákellenes Világséta (World Cancer Walk) magyarországi szakaszát 2023. január 8-án, vasárnap 15 órára. A sétán Hatvanban és a Lőrinci – Erőműnél a Hatvani Alapszervezet tagjai, rokonok ismerősök Olvass tovább...

Rákellenes Világséta

3. Rákellenes Világséta sajtóközlemény – Idén először együtt!

Rákellenes Világséta – Idén először együtt!  Budapest – 2023. január 8.  A Magyar Rákellenes Liga a Relay for Life-hoz csatlakozva idén már harmadik alkalommal hirdeti meg a Rákellenes Világsétát (World Cancer Walk) Magyarországon. A résztvevőket Olvass tovább...