Megtartottuk az év utolsó taggyűlését december 11-én, amely ünnepélyesre és igen hangulatosra sikeredett. A rendezvény sikeréhez a meghívott vendégeink is hozzájárultak. Köszönjük nekik.
Az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói előadásukkal emelték az ünnep hangulatát. Köszönjük nekik és az őket betanító tanároknak. Az összejövtelünkön megjelent Rozványi Balázs, a MRL elnöke, Nagy Attila, a Gyöngyösi kézilabda szakosztály elnöke, dr. Végh Attila, Besze Andrea, Ferenczi Tamás, Percze László a Gyöngyösi Polgármesteri hivatal képviselői, akik nagyban hozzájárultak az összejövetelünk sikeréhez.
Rozványi Balázs és Tóth Lászlóné a Gyöngyösi Alapszervezet elnöke átadta a megérdemelt jutalmakat az önkéntes segítőknek. Az iskolások előadása után zenével és tánccal ünnepeltünk.
Köszönjük mindenkinek az egész évi munkáját! Kellemes Áldott Békés Karácsonyt Kívánunk!
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

MRL Betegakadémia

Két előadást ajánlunk figyelmetekbe októberben:

Alapszervezetek

Öltözz Zöldbe! Kerekezz a zöldben!

A Limfóma Világnapját minden év szeptember 15-én tartják. A nap célja, hogy felhívja a figyelmet a limfómára, a rák egyre gyakoribb formájára. 2022-ben hirdettük meg az “Öltözz zöldbe és kerekezz”! figyelemfelhívó megmozdulásunkat. Akkor családokkal közösen Olvass tovább...