Megtartottuk az év utolsó taggyűlését december 11-én, amely ünnepélyesre és igen hangulatosra sikeredett. A rendezvény sikeréhez a meghívott vendégeink is hozzájárultak. Köszönjük nekik.
Az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói előadásukkal emelték az ünnep hangulatát. Köszönjük nekik és az őket betanító tanároknak. Az összejövtelünkön megjelent Rozványi Balázs, a MRL elnöke, Nagy Attila, a Gyöngyösi kézilabda szakosztály elnöke, dr. Végh Attila, Besze Andrea, Ferenczi Tamás, Percze László a Gyöngyösi Polgármesteri hivatal képviselői, akik nagyban hozzájárultak az összejövetelünk sikeréhez.
Rozványi Balázs és Tóth Lászlóné a Gyöngyösi Alapszervezet elnöke átadta a megérdemelt jutalmakat az önkéntes segítőknek. Az iskolások előadása után zenével és tánccal ünnepeltünk.
Köszönjük mindenkinek az egész évi munkáját! Kellemes Áldott Békés Karácsonyt Kívánunk!
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Betegek Világnapja Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata a Betegek Világnapján szentmisét celebráltatott a Szent Anna Székesegyházban 2024. február 12-én 18:00 órakor. A misét celebrálta: Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyés püspök A résztvevők együtt imádkoztak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Melanoma szűrés Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet a Kerekestelepi Termálfürdővel közösen ingyenes melanoma szűrést és szakmai tanácsadást szervez, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Időpont: Helyszín: Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping (Debrecen, Szávai Gyula u. 22.) Időpont: 2017. augusztus 12. (szombat), Olvass tovább...