A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Bory Jenő építészmérnök, szobrászművész különleges építészeti, szobrászati alkotásaiban gyönyörködhettünk 2021. augusztus 12-én. A Bory-várat saját elgondolásai, tervei alapján két keze munkájával hozta létre. Emléket emelt művészi álmainak, munka- és hitvesi szeretetének. Valójában a vár Bory Jenő és felesége közös művészi alkotása.

A hatvani alapszervezet tagjai örömmel vettek részt ezen a kiránduláson!

A középkori Romkerthez, a Szent Anna kápolnához, az Országalmához is ellátogattunk, de nem hagytuk ki Kató néni híres szobrát sem.

A nagy meleg ellenére jó hangulatban telt el a nap, pozitív élményekkel töltődve indultunk haza.

14 fő vett részt a kiránduláson

Lazányi Jánosné elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A szűrés lehetőség a gyógyulásra – Tiszafüred város rózsaszínben

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM Tiszafüred Város Önkormányzatának a támogatását! KÖSZÖNÖM Rozványi Balázs Elnök Úrnak (a Magyar Rákellenes Liga elnöke) megtisztelő jelenlétét! KÖSZÖNET Vargáné Balogh Irén Alpolgármester Asszonynak, Dr. Sebő Éva Főorvos Asszonynak, Dr. Borsos Anikó Főorvos Asszonynak, Dr. Beranek Lászlónénak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Előadás a kardiovaszkuláris betegségről Gyöngyösön

Dr. Mangó Gabriella háziorvos 2019. április 1-jén előadást tartott a cardiovascularis betegségről. Előadás után szűrést végzett a tagoknál. Ígéretet kaptunk, hogy 3 hónap múlva újra megismételjük a szűrést.

Alapszervezetek

Szűrések EgészségnaponBorsodnádasdon

A Borsodnádasdi Alapszervezet is részt vett 2019. június 22-én az Egészségnapon, amely 10-14 óráig került megrendezése a Borsodnádasdi Közösség Ház és Könyvtár nagytermében. A szűrésben részt vevő szervezetek: Borsodnádasd Város Önkormányzata Ózdi Egészségfejlesztési Iroda Magyar Olvass tovább...