Időpont: 2023. december 15.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének évvégi ünnepségén kedves karácsonyi dallamokkal hangolódtunk a közelgő ünnepekre.

Sikeres évet zártunk, sok szép programot szerveztünk tagjainknak. Sokat kirándultunk, felvilágosító előadásokat tartottunk rendezvényeinken, iskolákban, ingyenes anyajegyszűrést a hatvani strandon, kerékpáros, motoros felvonulást, vidám úszóversenyt, általános iskolák között sportvetélkedőt. És még sorolhatnám!

A mai napi ünnepséggel lezártunk egy sikeres évet!

Megtisztelő volt számunkra, hogy megjelent a rendezvényen az MRL elnöke, Rozványi Balázs elnök úr, Horváth Richárd polgármester úr, Smidné Vereb Julianna képviselő asszony, és a Hatvan TV.

Köszönetet szeretnék mondani a fellépőknek, az 5. Sz. Általános Iskola, valamint a Kossuth Lajos Általános Iskola tanulóinak, a Naplemente és a Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub kultúrcsoportjainak, Kanyó Etelkának, a megható szép mese felolvasásáért, ezzel a szép ünnepi műsorukkal szebbé tették tagjaink, betegtársaink és vendégeink délutánját!

Áldott karácsonyt és jó egészséget kívánok!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

A program támogatói: Belügyminisztérium, Hatvan város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft, Hatvani Hírlap

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Díszoklevelet kapott Szikla József, a Szekszárdi Alapszervezet elnöke

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója díszoklevelet adott át Szikla Józsefnek, az Igazgatóság érdekében végzett tevékenysége elismeréséért. Az elismerés alapja a két szervezet jó együttműködése. Gratulálunk!  

Alapszervezetek

Tavaszi megújulás Hatvanban

„ A belső szépség az, ami lehetővé teszi, hogy szeresd magad, de a külső is fontos!” Vezető: Bődi Rita szépségtanácsadó Időpont: 2016. április 4. hétfő, 14 óra Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. A hosszú Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet – novemberi programajánló

A Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint u.16. Nővérszálló 1. em. Heves megyei Elnökök és Vezetőségi tagok esetmegbeszélése 3. Időpont: 2017. november 8. 14 óra Vezeti: Strommer Pálné és Gaál Imre Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Olvass tovább...