2023.11.18.
Natura nap
Mint minden évben, most is megrendezte Gyöngyös város a Natura napot 2023. november 18-án. Az érdeklődők számos eseményen vehettek részt.
A gyerekeknek csillámfestés is volt. A felnőttek válogathattak sokféle és színes esemény közül. Volt szűrőbusz, hallásvizsgálat, masszázs, hennafestés, arcfestés, lehetett vásárolni sajtokat, mézet, lekvárokat.
Előadást hangzott el a prosztatarákról. A Gyöngyösi Alapszervezet az egész kézilabda-csapatnál PSA szűrést végzett. Jó hír, hogy a csapat egészséges.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ökumenikus Imahét Miskolcon

A Miskolc-belvárosi református templomban tartott ökumenikus imahét résztvevőit Meleg Attila lelkipásztor köszöntette: dr. Ternyák Csaba egri érseket, Orosz Atanáz miskolci görögkatolikus megyéspüspököt, Pásztor Dániel református püspököt, Csomós József református püspököt, Lakner Pál evangélikus püspököt, Juhász Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Mezőberényben

Az egészség a legdrágább kincsünk, de vajon megfelelő lépéseket teszünk- e megőrzése érdekében? …tették fel a kérdést a jelenlévők a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 5. alkalommal megszervezett közös sétáján, a rózsaszín szalag kitűzővel. Ezen Olvass tovább...