Az Egri Alapszervezet novemberi programján ajándékot készített az Onkológiai Osztály betegeinek, amit a tagok képviselői ADVENT hetében fognak átadni az éppen ott tartózkodó betegeknek. A csekély alkotásokkal szeretnék tudatni az onkológián kezeltekkel, hogy gondolnak rájuk és együtt éreznek velük.

Fürné Mosoni Anita elnök megnyitójában kiemelte, hogy az alkotás és az ajándékozás öröme a lelki egészség minden szintjére hat. Jó hatással van az ajándékozóra és az ajándékozottra egyaránt.

Az Egri Folttündér Egyesület is elfogadta az Alapszervezet meghívását és az ő segítségükkel születtek meg az apró szívecskék, eprecskék, szaloncukrok vagyis az ajándékok.

Ezen a délutánon nem csak a lélek, hanem a test egészségéért is tettünk egy nagy lépést, mivel a jelenlévőknek a program megkezdése előtt különféle szűréseken való részvételre volt lehetőségük.

Köszönjük a tagjainknak a lelkes munkát és a vendégeinknek a segítséget és ezt a szép délutánt, amit együtt tölthettünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A nálunknál több spiritualitás

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Bógár Zsolt teológus-lelkész volt, aki jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés hallgatója. Az egy órás vetítettképes előadásban választ kaphattunk arra, hogy mit jelent a spiritualitás az egyén Olvass tovább...

Alapszervezetek

HPV oltás – iskolai program Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat beszámoló Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából – Együtt a méhnyakrák ellen!                       Időpont: 2021. január 21. Helyszín: Szent István Sportiskolai Általános Iskola 6.osztály. Az Európai Méhnyakrák Társaság (ECCA) 2021. január 18-24. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Férfiak Nemzetközi Hete Egerben

Férfiak Nemzetközi Hete: június 13-tól 19. A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete június 13-án a Férfiak Hete alkalmából szervezett rendezvényén felhívta a figyelmet a különféle szűrővizsgálatok jelentőségére és fontosságára, akár férfi vagy nő az illető. Olvass tovább...