Az Egri Alapszervezet novemberi programján ajándékot készített az Onkológiai Osztály betegeinek, amit a tagok képviselői ADVENT hetében fognak átadni az éppen ott tartózkodó betegeknek. A csekély alkotásokkal szeretnék tudatni az onkológián kezeltekkel, hogy gondolnak rájuk és együtt éreznek velük.

Fürné Mosoni Anita elnök megnyitójában kiemelte, hogy az alkotás és az ajándékozás öröme a lelki egészség minden szintjére hat. Jó hatással van az ajándékozóra és az ajándékozottra egyaránt.

Az Egri Folttündér Egyesület is elfogadta az Alapszervezet meghívását és az ő segítségükkel születtek meg az apró szívecskék, eprecskék, szaloncukrok vagyis az ajándékok.

Ezen a délutánon nem csak a lélek, hanem a test egészségéért is tettünk egy nagy lépést, mivel a jelenlévőknek a program megkezdése előtt különféle szűréseken való részvételre volt lehetőségük.

Köszönjük a tagjainknak a lelkes munkát és a vendégeinknek a segítséget és ezt a szép délutánt, amit együtt tölthettünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Lánchídi sétán

„Minden nő számít” jelmondattal rendezte meg 2019.09.29-én hagyományosan a mellrák elleni figyelemfelkeltő rendezvényét az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület. Szervezetünkből a tavalyi évhez hasonlóan tizenhatan vettek részt az eseményen és segítettek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség a Hatvani Alapszervezetnél

A Hatvani Alapszervezet tagjai és meghívott vendégei március 10-én nagyon szép, bensőséges műsorral ünnepelték meg a Nőnapot a Grassalkovics Művelődési Házban. Sánta Gyula, a hatvani Naplemente Nyugdíjasklub elnöke köszöntötte a férfiak nevében a megjelent hölgyeket. Horváth Olvass tovább...

Alapszervezetek

Iskolai program – „Egészségmegőrzés nőgyógyász szemmel”

Az Egri Alapszervezet szervezésében, az Eszterházy Károly Egyetemen, dr. Rozs László szülész, nőgyógyász szakorvos előadását hallgathatták meg  az egészségmegőrzés érdekében, a gyógypedagógusnak, óvónőnek és csecsemőgondozónak tanuló  hallgatók. Előadásában beszélt : a nőgyógyászati betegségekről, ( mióma, Olvass tovább...