Az Egri Alapszervezet novemberi programján ajándékot készített az Onkológiai Osztály betegeinek, amit a tagok képviselői ADVENT hetében fognak átadni az éppen ott tartózkodó betegeknek. A csekély alkotásokkal szeretnék tudatni az onkológián kezeltekkel, hogy gondolnak rájuk és együtt éreznek velük.

Fürné Mosoni Anita elnök megnyitójában kiemelte, hogy az alkotás és az ajándékozás öröme a lelki egészség minden szintjére hat. Jó hatással van az ajándékozóra és az ajándékozottra egyaránt.

Az Egri Folttündér Egyesület is elfogadta az Alapszervezet meghívását és az ő segítségükkel születtek meg az apró szívecskék, eprecskék, szaloncukrok vagyis az ajándékok.

Ezen a délutánon nem csak a lélek, hanem a test egészségéért is tettünk egy nagy lépést, mivel a jelenlévőknek a program megkezdése előtt különféle szűréseken való részvételre volt lehetőségük.

Köszönjük a tagjainknak a lelkes munkát és a vendégeinknek a segítséget és ezt a szép délutánt, amit együtt tölthettünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

2022. októberi programajánló

Szent Peregrin mise a rákbetegekért  (Minden hónap első keddjén) Időpont: október 4.  (kedd) 17.15, következő: november 1. (kedd) 17.15 Helyszín: Belvárosi Szent Anna (Szervita) templom (Bp, V. Szervita tér 6.) Társasjáték klub – jelentkezni szükséges! Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örömtánc Hatvanban

A nagy meleg ellenére újból nagyon szép számmal részt vettünk a Senior örömtánc klub heti táncóráján. Varga Julika vezetésével a másfél óra jókedvűen telt el!

Alapszervezetek

A cselekvés éve – Rákellenes Világnap Hatvanban

Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen: A cselekvés éve! A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat 2019. február 15-én tartotta10. alkalommal RÁKELLENES  VILÁGNAP rendezvényét a Grassalkovich Művelődés Házban. Az első Rákellenes Világkongresszust Olvass tovább...