Sorstárs Képtár – Meggyógyultam szokatlan és egyben különleges VÁNDORKIÁLLÍTÁS

DEBRECENBEN az Auchan Áruház előterében 2023. október 14. szombat 

Remek előkészítése volt a kiállításnak. amit ezúton is nagyon köszönünk a Gödöllői Alapszervezetnek és a Liga Központjától is minden segítséget megkaptunk, amit csak lehetett időben és rendkívül korrekt módon.

Az Auchan dolgozói hatalmas lelkesedéssel támogatták a rendezvényt, a vezetőktől a takarítókig, mindenki a kedvünkben járt nem csak az előkészületekkel, hanem végig a program ideje alatt is és a végén, a befejezésnél is!

Hatalmas köszönet jár érte nekik és reméljük, hogy továbbra is sikerül majd együttműködni velük más alkalmakkor is.

Csodás napsütéses őszi idő volt, tehát ez már fél sikert sugallt, hiszen a meghívott motorosok is páran tiszteletüket tették nálunk, ami megalapozta a jó hangulatot is.

A program háziasszonya Majorosné Fehér Klári volt, aki Debrecenből először vállalta, hogy nevét és fotóját adja a kiállítás képei közé.

Sokan gratuláltak neki és személyesen is megköszönték, hogy jó példával bátorítja a hasonló sorsú embereket.

Gyerekek fogadására is felkészültünk, és ez nagyon jó ötletnek bizonyult, mivel sokan a gyerek kérésére álltak meg a kiállításnál, az asztalunknál, és amíg a gyermeküket játékokkal, kérdőívekkel lekötöttük, addig ők önkénteseinkkel beszélgettek a megelőzés lehetőségeiről.

Sajnos nagyon kevesen igényelték a gyakorlati emlő illetve prosztata vizsgálati módszerek elsajátítását, azonban szívesen megnyíltak kérdéseikkel, tapasztalataik megosztásával.

A kérdőívekre adott válaszokat, a rajzokat, véleményeket feldolgozzuk, és az segít minket a további munkánk tervezésében.

Emlékkönyvünk is a rendezvény sikeréről árulkodik.

Hatalmas köszönet mindenkinek, akik részt vállaltak a program sikerében, a közreműködőknek, az önkénteseinknek, a látogatóknak és azoknak, akik adományukkal segítették az alapszervezetet, hogy hasonló népszerű és hasznos programokat rendezhessen a jövőben is.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Melanóma szűrés a hatvani strandon

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete ingyenes melanóma szűrőnapot tartott a hatvani strand területén augusztus 6-án, 10-15 óráig. Az időjárás nagyon szép volt, sokan látogattak ki a szép hatvani strandra, ahol dr. Kirschner Ágnes bőrgyógyász Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szűrések a Bárnai Falunapon

75 fő vett részt a szűréseken