Közkívánatra újabb látogatást szervezett bővített tartalommal a MRL Salgótarjáni Alapszervezet Budapestre, az építészeti „Oscar-díjjal” kitüntetett Zene Házába október 18-án.

A húszfős csapat a délelőttöt a Hangdómban kezdte. Egy háromdimenziós film vetítése alatt zenével és különböző hangokkal varázsolódtak el, szinte meditatív állapotba kerülve kaptak hatalmas élményt.

Ezután megnézték a 60-as évektől napjainkig a popzene hőskoráról szóló kiállítást, visszarepítve őket a legszebb éveikbe.

A program a Népművészeti Múzeumban folytatódott, amely kívül-belül csodás élményt adott.

A ragyogó napsütés és a gyönyörű környezet csábítására a napot egy nagy ligeti sétával zárták.

Testi-lelki feltöltődéssel tértek haza egy tartalmas, szép nap után Salgótarjánba.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Flórián napi ünnepség Tamásiban

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vezetője személyes meghívást kapott a Flórián Nap és a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület 145. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepélyre. Az ünnepség a Szent Flórián (tűzoltóság védőszentje) tiszteletére megtartott Szentmisével kezdődött, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Családi nap Gödöllőn

A Godollonettv Csütörtököt mondunk! magazinműsorának riportja Vajek Andival, a Gödöllői Alapszervezet vezetőjével. Május 14. Rendhagyó Családi Nap – Gyertek! https://www.facebook.com/Godollonettv/videos/418181983097631/