Közkívánatra újabb látogatást szervezett bővített tartalommal a MRL Salgótarjáni Alapszervezet Budapestre, az építészeti „Oscar-díjjal” kitüntetett Zene Házába október 18-án.

A húszfős csapat a délelőttöt a Hangdómban kezdte. Egy háromdimenziós film vetítése alatt zenével és különböző hangokkal varázsolódtak el, szinte meditatív állapotba kerülve kaptak hatalmas élményt.

Ezután megnézték a 60-as évektől napjainkig a popzene hőskoráról szóló kiállítást, visszarepítve őket a legszebb éveikbe.

A program a Népművészeti Múzeumban folytatódott, amely kívül-belül csodás élményt adott.

A ragyogó napsütés és a gyönyörű környezet csábítására a napot egy nagy ligeti sétával zárták.

Testi-lelki feltöltődéssel tértek haza egy tartalmas, szép nap után Salgótarjánba.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ipolytarnócon jártak a Hatvani Alapszervezet tagjai

Közös kirándulás Ipolytarnóc – Szentkút – Tab Időpont:  2017. szeptember 16. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai Magyarország újabb szép, és nevezetes tájain kirándult a mai napon. Első állomásunk Ipolytarnóc volt. Igaz, eleinte csepergett az eső, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Mezőberényben

2016. március 8-án tartotta a Mezőberényi Alapszervezet éves közgyűlését a Berény Szállóban. Ez volt az az alkalom, amikor beszámoltunk a 2015. év történéseiről és a 2016. év terveiről. A közgyűlésen részt vett Kovács Edina, a Olvass tovább...