2023. október 7. – Kecskemét, Auchan Áruház
A Magyar Rákellenes Liga ÍRISZ Szolnoki Alapszervezet tagságából 4 fő kitelepült a kecskeméti Auchan Áruházba és az érdeklődők számára mulázs segítségével felhívta a figyelmet az önvizsgálat fontosságára.
Az áruház vásárlói továbbá megtekintették az “Add tovább a mosolyodat” közössége szokatlan és egyben különleges vándorkiállítását – Sorstár Képtár – MEGGYÓGYULTAM címmel.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Online Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából – Együtt a méhnyakrák ellen!                     Időpont: 2021. január 18. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Olvass tovább...

Alapszervezetek

HPV-ről a 7. osztályosoknak Miskolcon

Globeathon “Összefogással a nőgyógyászati daganatok ellen” szeptember havi programjának megfelelően a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola 7. osztályos lányainak tartottunk előadást. Dr. Matyi Marianna, a B.A.Z megyei Kormányhivatal Járási Népegészségügyi Főosztály vezetőjének köszönjük a nagyszerű előadást. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi túra a Kékestetőre

2018. december 2-án a Gyöngyösi Alapszervezet tagsága Adventi túrán vett részt. Útvonal : Sástó, Farkaskút, Kecskebérc, Mátraháza, Veronika rét, Sombokor, Kékestető.  A megtett út hossza: 14 km.