A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kissé borongós, de enyhe időben indultunk el szeptember 14-én reggel Gyöngyössolymosról Lajosháza felé, bíztunk benne, hogy kisüt majd a nap.

Úgy terveztük meg utunkat, hogy Lajosházáig gyalog megyünk, visszafelé pedig kisvonatozunk Gyöngyösig. Szokták mondani, hogy „ember tervez, isten végez”, ez most nekünk bejött, fél útról, pontosabban a Cserkő-tó felé vezető útnál, vissza kellett fordulnunk az egyre erősödő eső miatt.

Az esőzés ellenére azonban vidámságunk töretlen maradt, ugyanis utunk egy csodálatos kökénymező mellett vezetett, így hát eső ide, eső oda, neki álltunk kökényt szedni, amiből társunk Báriné Erzsike nagyon finom lekvárt készített. Szedtünk még apró pöfeteggombát is, amiből szintén finom falatok készültek.

Az eső időközben elállt, de ismét bebizonyosodott, hogy a mozgás nyújtotta örömet valamint az együtt töltött órákat nem befolyásolja az időjárás, Örökmozgóink töretlenek!

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösön is mozgásban a Nemzeti Rákellenes Napon

Gyöngyösön a hegyen lakók sétával vettek részt. Mások a 80-asi fitnesz játszótéren tornáztak, vagy kerékpároztak. A diákok focimérkőzéssel emlékeztek meg a Nemzeti Rákellenes Napról. Gyöngyössolymoson is részt vettek tagjaink a sétán a Nemzeti Rákellenes Nap Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás Székesfehérvárra – a Bory-vár megtekintése

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Bory Jenő építészmérnök, szobrászművész különleges építészeti, szobrászati alkotásaiban gyönyörködhettünk 2021. augusztus 12-én. A Bory-várat saját elgondolásai, tervei alapján két keze munkájával hozta létre. Emléket emelt művészi álmainak, munka- és hitvesi szeretetének. Valójában Olvass tovább...