A Magyar Rákellenes Liga ÍRISZ Szolnoki Alapszervezete tagsága és városunk néhány lakója megemlékezett a Mellrák elleni küzdelem világnapjáról 2023. október 2-án. A szolnoki Tiszavirág hídnál tett sétával hívtuk fel a figyelmet a mell önvizsgálatának, szűrésének fontosságára.

A Rózsaszín Séta célja az, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a mellrák korai felismerésének fontosságára. A mellrák elleni küzdelem szimbóluma a rózsaszín szalag, amelyet 1991 óta használnak a mellrák túlélői. A szalag a remény szimbóluma, segíti a félelem leküzdését, viselői kifejezhetik a betegségben szenvedők iránti szolidaritásukat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Filmklub Puszataszabolcson

Jöjjön el március 10-én a Napraforgó Klub Filmklubjába! A MAMA című filmet vetítjük, utána kerekasztal beszélgetés lesz az élményről.  

Alapszervezetek

Minden lépés számít

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete figyelemfelkeltő gyaloglást szervezett a NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT Eresztvényben, a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Világgyalogló Nap eseményéhez kapcsolódva a tavalyi évhez hasonlóan. Az öt kilométeres vezetett túra indítása előtt önkénteseink a kilencven Olvass tovább...

Alapszervezetek

Köszönet a Siófoki Kórház onkológiai dolgozóinak

Köszönet a siófoki onkológia dolgozóinak munkájáért az összes ellátott beteg nevében! Hálás szívvel gondolunk rájuk, amiért ebben a Covid általi világban is vigyáznak és gondoskodnak rólunk (szervezik és nyomon követik vizsgálatainkat, állapotunkat), hogy segítsék a Olvass tovább...