EGÉSZSÉG – ESÉLY ÉS CSALÁDI NAP

A Zöldpanel Egyesület szeptember 09-én szombaton, rákellenes egészségmegőrzésre irányuló szűrőprogramokkal, kulturális sport és gyermek programokkal várta az érdeklődőket Egerben, a Felsőváros Nemzedékek terén.

Két szűrőbusz és a város civilszervezetei, köztük a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete is hozzájárult, a rendezvény sikeréhez.

110 fő vett részt a szűrésünkön, ahol PSA-t, vércukrot, koleszterint, húgysavat és HGB-t mértünk. Délelőtt 10 órától délután 16 óráig meg sem álltunk.
PSA – nál kiemelkedő eltérés nem volt, a vércukor, koleszterin és a húgysav majdnem mindenkinél eltérést mutatott. A mellettünk lévő sátorban Orosz Tímea kardiológus EKG-t szűrt és neki is mi segítettünk.
Köszönjük a Zöldpanel Egyesületnek a meghívást és azt, hogy részese lehettünk ennek a sikeres rendezvénynek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hívás klub: szalonnasütés Debrecenben

Mint minden évben, most nagyon várták a klub- és ligatagok a már hagyományos szalonnasütést. Nagyon szurkoltunk, hogy ne essen az eső. De május 11-én reggel ragyogó napsütésben indultunk a szalonnasütéshez valók beszerzéséhez, majd érkeztünk (Babkáné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap – Szűrőnap a Csányi Idősek Otthonában

2016. április 27-én a Hatvani Egészségfejlesztő Iroda szervezésében a Csányi Idősek Otthonában megrendezésre kerülő Egészségnap – Szűrőnapon bemutatkozott a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat is. Sokan a társalkodóban izgatottan vártak minket, a kikészített szóróanyagokat nézegették. Az Olvass tovább...