Időpont: 2018. szeptember 22. szombat
Helyszín: Doktay u. 18.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám, beszélgetéssel, főzőcskézéssel.

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe.

Idén Baranyiné Évi szép kertjében töltöttük el a szombati napot.

A kellemetlen, hirtelen őszbe fordult időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat, körbeültük a bográcsolóhelyet, ahol  Mácsai Tibor finom ebédet főzött nekünk és melegedtünk a tűz körül.

Az alapszervezet elnökeként hálás szívvel mondok  köszönetet társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak nekem.

Bízom benne, hogy a továbbiakban is segítségemre lesznek.

Hiszen mindannyian tudjuk :  „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb…

18  fő töltötte együtt napot.

Lazányi Jánosné
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mezőberényben is sétáltak a Rákellenes Világsétán

Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az Élni és nem félni – Félsz a vihartól? roadshow Tiszafüredre ért!

A Tiszafüredi Alapszervezetnél is nagy sikert aratott a film- és könyvbemutató. Az eseményről TV felvétel készült, nézzék velünk! https://www.youtube.com/watch?v=4eNi5GikRMU