Augusztus 24-én az Egri Alapszervezet tagjai csodálatos kiránduláson vettek részt a Dunakanyar kapujában elhelyezkedő Szentendrén.

Nem csak a környezet, de az időjárás is kedvezett a kirándulás résztvevőinek, mivel a meteorológiai magas hőmérséklet a Duna közelsége miatt nem volt érzékelhető. A gyönyörű belváros, a város templomai, múzeumai, szűk sikátorai, a Dunaparti sétánya varázslatossá teszik ezt az ékszerdobozt. Szentendre túlélte a török hódoltságot, menedéket adott több mediterrán nemzetségnek, mint például a szerbeknek és ez meg is látszik a város építészeti stílusán is.

Csodálatos napot töltöttünk el idegenvezetői kísérettel Szentendrén és így alkalmunk nyílt a város legértékesebb műemlékeinek megtekintésére, megismerésére.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Bográcsozás a 20 éves debreceni Hívás klubban

A Debreceni Alapszervezet beszámolója Szeptember 9-én harmadik alkalommal szervezte meg a Hívás klub a bográcsozást a Polgármesteri Hivatal Pihenő házában. Augusztusi 31-i kibővített vezetőségi ülésen megbeszéltük a teendőket, szétosztottuk a feladatokat. A hús beszerzést most Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet méhnyakrák elleni akciója

Együtt a méhnyakrák ellen! – az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából Fontos amit megosztasz ?/! Időpont: 2020. január 25. szombat 10 – 13 óráig Helyszín: TESCO Áruház Hatvan, Bibó István út. 1. Az aktivitásunk során nők, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyös – 2015. Apa-Fiú Nap

Az iskolakezdést követően Apa-Fiú Napot szervezett az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjainak. A szülök körében mi is próbáltuk színesíteni a sportprogramok palettáját, így ápolva az iskola és az Alapszervezet szoros kapcsolatát.