2020-09-16

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Időpont: szeptember 14. hétfő 14 óra
Vezető: Kiss Anett pszichológus

A Hatvani Segítő Szolgálat 2020. második félévének első Stresszoldó csoportfoglalkozását tartottuk meg ma. A hosszú karantén után most találkozunk először a stresszoldó klubot vezető pszichológusunkkal, Kiss Anettel is.

A pszichológus kérése, hogy számoljunk be az elmúlt félév örömeiről, szomorúságáról, felkavarta a résztvevők lelkét. A nyár, a bezártság által meghatározott élményeinkről, örömeinkről beszélgettünk.

A bezártságot nagyon nehezen viselték közülünk sokan. Nem tudtunk találkozni szeretteinkkel, mert bennünk volt a félelem, hogy megfertőzzük egymást.

Második kérdés: Minek örültünk a legjobban a nyáron?

Június végére enyhült az idősek kijárásának korlátozása! Örömmel látogattuk meg a gyerekeinket, unokáinkat. Alapszervezetünk tagjaival elkezdtünk a szabadban tornázni, gyalogtúrázni, kirándulni.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.
      

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálta márciusi programja

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.        Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17.  Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Boldogon

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója 2021.szeptember 21. A Boldogi Egészségnapra meghívást kapott a MRL Hatvani Alapszervezete és Segítő Szolgálata! Kiadványokkal készültünk, emlő-here mulázzsal az önvizsgálatot mutattuk be a sátrunkhoz érkező érdeklődőknek. Az Egészségfejlesztő Iroda szűrőprogrammal Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreicsi Mária köszöntése

Szeretettel gratulálunk Kreicsi Máriának, a Salgótarjáni Alapszervezet elnökének, aki a közelmúltban két elismerést is kapott: Az egyiket a június 22-i  Kihívás Napja  (21 fős Meridián torna és 35 fős Nordic walking) szervezéséért   A másikat Olvass tovább...