Az Egri Alapszervezet 24 tagja csodálatos hetet töltött Bakonyszücsön a Katolikus Szeretetszolgálat  által üzemeltetett Lelki Rehabilitációs Otthonban.

Változatos programon vehettünk részt az Otthon vezetőjének, Forsthoffer Erzsébetnek a jóvoltából.

Különböző terápiás foglalkozásokon vettünk részt, pl.  zeneterápián, ahol Forsthoffer Judit vezetésével zenéltünk, énekeltünk. Nagy örömünkre Boriska Zille ifjú zongorista előadását is meghallgathattuk. Biztos nagy jövő áll a fiatal tehetség előtt.

Roland atyával egy vidám beszélgetésen, Hegyiné Mráz Erika pszichológussal, pszichológiai tréningen vettünk részt. A kézműves foglalkozáson Lukács Katalin művésztanár segítségével sok praktikus alkotás született. Mivel egész héten az időjárás is nekünk kedvezett,  30 fokban, Tamásné Kapitál Tünde tornáztatott meg bennünket.

Mivel katolikus üzemeltetésű az Otthon, fontosnak tartottuk, hogy vasárnap a Bakonyszücsi templomban istentiszteleten is részt vegyünk.

A kötelező programokon kívül sok szabadidőt is kaptunk. Voltunk Pápán városnézésen, a Nagytemplomban, az Eszterházy kastélyban, Kékfestő Múzeumban, és természetesen a melegre való tekintettel a Pápai strandon. A környék nevezetességeit is meglátogattuk. Elmentünk Bakonybélbe a Huberlaki tóhoz Csi-Hu-Hu vonattal, valamint Zircre, ahol megnéztük a Zirci Ciszterci Apátságot és Látogatóközpontját, valamint az Arborétumot.

Ez az egy hét kikapcsolódás mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtott, lelkileg, testileg, kipihenve feltöltődve indulhattunk haza Egerbe.

Köszönjük az Otthon vezetőjének és a dolgozóinak ezt a csodálatos hetet, hiszen Ők mindent megtettek érte, hogy mi az ottlétünk alatt jól érezzük magunkat.

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mátrai kirándulás

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Gyalogtúra a Mátrában Időpont: 2020. július 30. Alapszervezetünk természetszerető OGYIK tagjai a mai napon a Mátrai utakon barangoltak. Útvonal: Mátrafüred-Kozmári kilátó-Zöld sáv- Mátrafüred útvonalon, 8 km volt a táv. A túrán Olvass tovább...

Alapszervezetek

Online farsang

COVID alatt is vidáman! Jelentkezzetek, ha van kedvetek egy kis vidámságra!

Alapszervezetek

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Torna Hatvanban

2017.március 29-én, csütörtökön 14 órakor a szép napsütéses idő kicsalogatott bennünket a természetbe. A Fitnesz parkban próbáltuk megmozgatni a tél folyamán ellustult tagjainkat. Kipróbáltuk egyenként a gépeket, sajgó tagjainkat alaposan megtornáztattuk, közben jókat nevettünk, beszélgettünk. Olvass tovább...