Bakonyszücs, 07.05.-12.
A MRL Gyöngyösi Alapszervezetéből 27-en a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában töltöttünk egy csodálatos hetet.
Sokféle foglalkozáson vettünk részt: torna, zeneterápia, jóga, pszichológia, kézműves.
Gumikerekes kisvonattal eljutottunk a Hubertlaki tóhoz (a magyar Gyilkos tó). Névnapot és születésnapot ünnepeltünk. Egy kisebb túrát tettünk a halastó körül is. Egy szép napot töltöttünk a pápai termálfürdőben. Vasárnap szentmisén vettünk részt. Testileg, lelkileg kipihenten jöttünk haza.
Köszönjük a lehetőséget és az ott dolgozók áldozatos munkáját!
Mátrai túra – 07.15.
Kis körtúrát tettünk 5-en a Kékestetőn. Velünk volt Lili is, egyikünk unokája. Jót sétáltunk a kicsit hűvösebb, tiszta levegőn. Kerestünk gombát, de nem igazán találtunk. Nagyszerű napot töltöttünk el.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Majális a Dolinkában

A gyönyörű természeti fekvésű Dolinkában lebonyolított Városi Majálison a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete aktívan részt vett. Sátrunkban 9 órától délig állapotfelmérésen, diabetes kockázati felmérésen és tanácsadáson vehettek részt az érdeklődők, és indulhattak a Tarjáni Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fotókiállításra és immunológiai előadásra vár minden érdeklődőt szeretettel az MRL Egri Alapszervezet és a Mellrákinfo egyesület május 9-én.

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Hatvanban

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat szeretettel meghívja Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen – A cselekvés éve! RÁKELLENES VILÁGNAPI  rendezvényére Időpont: 2020. február 14. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Olvass tovább...