A Magyar Szabadidő Sport Szövetség köszönete:

Kedves Szervező!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Aktív Magyarország támogatásával megvalósult Világ Gyalogló (HÓ)Nap országos eseménysorozat sikeresen lezárult.

Az, hogy az ország mind a 19 megyéjében sikerrel valósultak meg programok, az Önök aktív szervezőmunkája nélkül nem jöhetett volna létre!

Idén 396 benevezett eseménnyel minden eddiginél több túra zajlott az októberi időszakban. Köszönjük, hogy kiemelkedően aktív részvételükkel hozzájárultak a rendezvény céljainak megvalósításához.

A gyaloglás a legősibb mozgásforma, mely egészen kiskortól végig kíséri az életünket. Eszközt nem igényel, kortól függetlenül bárki számára könnyen teljesíthető. Ennek népszerűsítését segíti programunk. Pontosan ezért, az egyszerűségében rejlik a sikeressége. A Világ Gyalogló (HÓ)Nap: ösztönző, inspiráló, közösségformáló, hiánypótló, motiváló, lehetőségekkel teli. Legyenek büszkék arra, hogy programjukkal értéket teremtenek a környezetük számára és segítik a fizikailag aktív életmód kialakulásához szükséges szemléletváltást!

Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló szervezőmunkájuknak köszönhetően számos helyen már hagyományteremtő jelleggel csatlakoztak a programhoz. Az idén több kihívással bővített programunkkal úgy tapasztaltuk, hogy sokakat inspiráltunk igazán komplex, kreatív programok megvalósítására.

Reméljük, hogy a túrán résztvevő gyermekek és felnőttek rengeteg élménnyel gazdagodtak. Munkájukat és részvételüket Czene Attila olimpiai bajnok szövetségünk elnöke, valamint az én aláírásommal ellátott emléklappal köszönjük meg.

Ha tehetik, túrázzanak rendszeresen, buzdítsák erre a környezetüket és csatlakozzanak 2024-ben is programunkhoz.

További sikeres, sportos évet kívánunk!

Tisztelettel,
Salga Péter s.k.
főtitkár

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

10 Ezer Lépés Program Hatvanban

10Ezer lépés program – Prosztatarák: Mozgással a jobb életkilátásokért A Janssen gyógyszergyár támogatásával a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat 2019. június 18-án az országos 10 Ezer Lépés Program keretében Hatvanban is próbálta Olvass tovább...

Alapszervezetek

FIÚK – FÉRFIAK! November hónap rólatok, nektek szólt!  

Megelőzés-rendszeres szűrés Tudtátok, hogy fontosak vagytok nekünk nőknek! Szeretnénk ha sokáig mellettünk – velünk lennétek! Összefogtunk e cél érdekében, hogy felhívjuk a figyelmeteket a megelőzés és szűrés fontosságára. Ti is járjatok évente szűrésekre (tüdő, szájüregi, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Motoros csillagtúra – motorosok indulása Hatvanból

Október 1985 óta a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Magyar Rákellenes Liga a mellrák elleni küzdelem hónapjának bevezető eseményeként Országos Motoros Csillagtúrát szervezett már harmadik éve. A Hatvani Alapszervezet is harmadik alkalommal csatlakozott az országos Olvass tovább...