Újból rendkívüli sikerünk volt a nyári napközis táborban a gyermekek körében.

A foglalkozásaink a legnépszerűbbek voltak ismét. Változatos lehetőségeket – igazi kreatív kavalkádot nyújtottunk a gyerekeknek. A lelkes tagjainkat ez a népszerűség feltöltötte energiával, annak ellenére is, hogy kicsit fárasztó volt a nagy melegben a szerteágazó tevékenységeket figyelemmel kísérni.

A felügyelő pedagógusok is nagyon örültek a tagoknak, ugyanis olyan programokkal foglaltuk le a gyerekeket, amelyeket imádtak, s így semmiféle fegyelmezési gond nem is adódott, amikor ott voltunk. Remek a tagjaink összetétele, szinte mindenki a legjobb formáját hozta, amit a gyerekek megéreztek: a szeretetet, az igazi rájuk figyelést!

Hamar elkezdtek gyöngyöt fűzni. Sok gyerek töltötte ki a teszteket, amit megbeszéltünk velük. Volt, aki mind a három tesztet kitöltötte. Több nagyon ügyes gyerek volt, akik kis ajándékot kaptak. Népszerű volt a pillangókészítés, azok díszítése. Kézlenyomatát is sok gyerek hagyta ott egy nagy lapon, annak jeléül, hogy jól érezték magukat.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösiek túrája

2018.november 24-én kalandos túrán vettek részt tagjaink Tar, Fenyvespuszta és környékén. A táv 17 km volt.

Alapszervezetek

Mozgással a hosszabb, könnyebb életért – a Hegyvidék Alapszervezet klubfoglalkozása

A Hegyvidék Alapszervezet szeretettel hívja klubnapjára az érdeklődőket. Téma: Mozgással a hosszabb és könnyebb életért Előadó: Seregély Beáta gyógytornász,  manuálterapeuta Időpont: 2018. április 19. 10 óra Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Tükörterem Jelentkezés: Varga Betti, +36 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Lillafüredi kirándulás

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet autóbuszos kirándulást szervezett 2024. május 14-re hazánk egyik leglátogatottabb turisztikai célpontjára, Lillafüredre. Az időjárás ideális volt a szabadtéri programokhoz, amelyeket gondos szervezési munka előzött meg. Először a Palotaszálló függőkertjének aljában, közvetlenül Olvass tovább...