Tagtársunk Kelemen Lászlóné az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórházában a Parádfürdői Állami Kórházban gyógyul, így azonnal jött az ötlet, hogy hová is menjünk szerdán, 2022. október 26-án.

Busszal érkeztünk Parádfürdőre és egyenesen Icuhoz mentünk, aki nagyon megörült nekünk. Együtt sétáltunk kicsit, körbevezetett bennünket a kórház területén és elmondta, hogy milyen kezeléseket kapott.

Icunak jobbulást és mielőbbi hazatérést kívánva elbúcsúztunk és elindultunk az Ilona-völgy felé. Kis kitérővel pihenőt tartottunk a Mária kegyhelynél, majd a 100 éves vadgesztenye és hársfákból álló csodás fasor övezte úton ballagtunk a Sándorréti elágazóig, ahonnan az utunk az erdőben folytatódott egészen a Szent István csevicekútig.

Kulacsainkat megtöltöttük a kissé savanykás, érdekes ízű csevicével, majd visszafelé vettük az irányt Parádfürdőre. Nagyon szép napunk volt ezúton is.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Előadás a kardiovaszkuláris betegségről Gyöngyösön

Dr. Mangó Gabriella háziorvos 2019. április 1-jén előadást tartott a cardiovascularis betegségről. Előadás után szűrést végzett a tagoknál. Ígéretet kaptunk, hogy 3 hónap múlva újra megismételjük a szűrést.

Alapszervezetek

Összefogás az egészségünkért

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Balassi Bálint Megyei Könyvtár felkérésére 2015. október 7-én a 10. Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatának keretén belül egész napos programot szervezett ”Összefogás az egészségünkért” címmel. A délelőtt folyamán forgószínpad Olvass tovább...

Alapszervezetek

Siófoki kirándulás

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének néhány tagja július 7-én Siófokra látogatott el. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem volt túl meleg, de pont alkalmas a balatoni sétahajózásra. Közel egy Olvass tovább...