Miben tud segíteni a szakember, a család?

Időpont: 2023. június 5. 14 óra
Előadó: Szabóné K. Katalin, a Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet szakápolója

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet mai programjában az idős emberek és családtagjaik mindennapi gondjairól beszélgettünk Szabóné Katika szakápolóval.

-„Az öreg ember, nem vén ember” tartja a közmondás.

Az öregedés természetes folyamat, de nem kell, hogy szellemi és fizikai leépüléssel, betegséggel járjon. Ezért nekünk is tenni kell! Helyes táplálkozással, mozgással, fizikai aktivitással, lelki egészségünk karbantartásával egészségesen élhetjük meg a tisztes öregkort- mondta az előadó.

Az idős, beteg emberek otthonápolása volt a második téma. Nehezen megoldható a családnak, hogy otthon tudjon maradni, ápolni a hozzátartozóját, hisz dolgozni kell járnia.

Majd másfél órás kötetlen beszélgetés során kérdéseinkre választ kaptunk az előadótól, amit ezúton is köszönünk!

25 érdeklődő kapott választ kérdéseire!

Lazányi Jánosné
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészség és Sportnap

Eger, Felsőváros lakótelepen, a Nemzedékek terén 2019. szeptember 28-án új sporteszközök átadásával kezdődött az „Egészség és Sportnap”, amelyet a „Zöldpanel” Egyesület, több civil szervezettel együtt valósított meg. Az egész napos rendezvényen mozgással egybekötött programok, többféle Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Meghívó Nemzeti Rákellenes Nap rendezvényre Hatvanba

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat szeretettel meghívja Önt  Nemzeti Rákellenes Nap  rendezvényére Időpont: 2017. április 26. szerda, 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. Program: Köszöntő: Horváth Richárd polgármester úr Gyermekkori daganatok és Olvass tovább...