A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai egy csodás hetet töltöttek május 16-23-ig a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában.

Nagy szeretettel fogadtak az Otthon munkatársai, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat ottlétünk alatt!

Különböző terápiás foglalkozásokon vehettünk részt pl. zeneterápián, kézműves foglalkozáson, tornán, és újdonság volt, most első alkalommal, egy kedves rendőrnő is tartott előadást a biztonságról. Volt, aki túrázáson szeretett volna részt venni, arra is volt lehetősége, de volt, aki a környék nevezetességeinek megtekintésével töltötte idejét vagy éppen csendes pihenésre vágyva elvonult.

A gyönyörű természeti környezet lehetőséget nyújtott a kirándulásokra, felejthetetlen túrán vettünk részt Bakonybélben, meghallgathattuk a csodás harangjátékot! Egy másik csapatunk inkább választotta és ellátogatott a pápai élményfürdőbe.

Köszönjük szépen az Otthon vezetőjének és munkatársainak,hogy testileg, lelkileg kipihenve, feltöltődve érkezhettünk haza!

Lazányi Jánosné elnök

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

2022. novemberi programajánló

Szent Peregrin mise a rákbetegekért  (Minden hónap első keddjén) Időpont: november 1. (kedd) 17.15, következő: december 6. kedd, 17:15 Helyszín: Belvárosi Szent Anna (Szervita) templom (Bp, V. Szervita tér 6.) Túra és Kultúra JELENTKEZNI mindkét Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek önkéntes segítőinek esetmegbeszélése

Időpont: 2015. november 10. Vezeti: Strommer Pálné Szilvia Téma: Az önkéntesek munkavégzése   A nap első felében a hatvani önkéntes segítők számoltak be az elmúlt fél év eseményeiről. Heti rendszerességgel járnak be az Albert Schweitzer Olvass tovább...