A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai egy csodás hetet töltöttek május 16-23-ig a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában.

Nagy szeretettel fogadtak az Otthon munkatársai, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat ottlétünk alatt!

Különböző terápiás foglalkozásokon vehettünk részt pl. zeneterápián, kézműves foglalkozáson, tornán, és újdonság volt, most első alkalommal, egy kedves rendőrnő is tartott előadást a biztonságról. Volt, aki túrázáson szeretett volna részt venni, arra is volt lehetősége, de volt, aki a környék nevezetességeinek megtekintésével töltötte idejét vagy éppen csendes pihenésre vágyva elvonult.

A gyönyörű természeti környezet lehetőséget nyújtott a kirándulásokra, felejthetetlen túrán vettünk részt Bakonybélben, meghallgathattuk a csodás harangjátékot! Egy másik csapatunk inkább választotta és ellátogatott a pápai élményfürdőbe.

Köszönjük szépen az Otthon vezetőjének és munkatársainak,hogy testileg, lelkileg kipihenve, feltöltődve érkezhettünk haza!

Lazányi Jánosné elnök

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Férfiak Nemzetközi Hete Egerben

Férfiak Nemzetközi Hete: június 13-tól 19. A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete június 13-án a Férfiak Hete alkalmából szervezett rendezvényén felhívta a figyelmet a különféle szűrővizsgálatok jelentőségére és fontosságára, akár férfi vagy nő az illető. Olvass tovább...

Egyéb

Könyvajánló – Tóth Icó: Minden anyuka meggyógyul

Javaslom, hogy minden fiatal nő olvassa el Tóth Icó könyvét és tanuljon belőle szeretetet, helytállást és merítsen belőle erőt, ha érintett.

Egyéb

Hogyan találjuk meg a lelki békénket?

43 fő vett részt az előadáson