Boros Csabáné Eszter, a Segítőszolgálat irodavezetője a február 8-i Hívás klubban hirdette meg a Gyalogolj az egészségedért! programot.

Első alakalommal, február 19-én reggel 8 órakor hideg, de napos időben gyülekeztek az érdeklődők a Klinika előtti villamos megállóban.

8-an indultunk el a Pallagi úton a Stadion – Ady Endre sugárútról az erdőbe és vissza, mintegy 4 km-t tettünk meg beszélgetve. Nagyon jól esett a mozgás a friss levegőn.

A jövőben minden hétfőn reggel 8 órakor indulunk a fenti helyről.

Következő gyaloglás2018. február 26-án 08:00 óra
Találkozás : A szokott helyen

Nem gyaloglás, de az egészséges mozgást segíti a Rehabilitációs táncklub, (2012. április 10-én, a Nemzeti Rákellenes Napon alakult) ahol minden szerdán 09:00–10:30 óráig 6–10 fő táncol Estella hastánc tanár vezetésével.

Minden pénteken 16:00 – 17:00 óráig egészség megőrző Alizetics torna van. 15 -20 fő választotta a mozgásnak ezt a formáját.

Boros Csabáné Eszter
irodavezető

Kozempel Zsuzsánna
MRL Hívás klub vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Farsangoltunk

Itt a Farsang Áll a Bál a Liga klubjában is.

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2024. január 22. Vezeti: Kiss Anett pszichológus 2024. évben is folytatódik a pszichológus szakember által vezetett stresszoldó csoportfoglalkozásunk. A csoportról: A stresszoldó csoportfoglalkozásokon havonta egy alkalommal találkozunk, előre egyeztetett Olvass tovább...

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat – áprilisi programajánló

 Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Gyalogolj az egészségedért Olvass tovább...