A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Bógár Zsolt teológus-lelkész volt, aki jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés hallgatója.

Az egy órás vetítettképes előadásban választ kaphattunk arra, hogy mit jelent a spiritualitás az egyén és a társadalom számára, hogy hogyan segít a mindennapok kihívásainak kezelésében. Gyakorlati példákat mutatott arra, hogy egyénileg milyen formákban építhető be a napi életünkbe, hogy általa megleljük a belső békénket és céljainkat. Nagyon sok mentálhigiénés problémát és kérdést felvetett, azok megoldására útmutatást adott. Előadásmódja lenyűgözte a hallgatóságot: magával ragadó, szuggesztív volt.

A jelenlévők részéről számos kérdés érkezett és sokan egyénileg is kérték a véleményét problémáik megoldására.

Nagyon aktuális, hasznos és élvezetes program volt, köszönjük a felkészült előadónak!

Az előadásra nyolcvan fő regisztrált!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

GyöngyPosta Egerben – XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Az Egri Alapszervezet is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét GyöngyPosta programjához. Jöjjön el és vegyen részt a programunkon! Helyszín: Agria Park Bevásárlóközpont Időpont: 2017. január 28. szombat 14-17 óra között.

Alapszervezetek

Salgótarjáni szeptemberi programok

2019.09.07. Autóbuszos kirándulás: Zólyom várkastély, Víglas- Végles – Grand Hotel- felújított várkastély, Divín- Divény   a vár és a kastély Indulás : 7,30 Meki melletti buszmegálló        2019.09.15. Limfoma Világnap Figyelemfelkeltő kerékpározás Budapesten 2019.09.17. Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Táplálkozás – daganat” Előadás Szekszárdon

  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete tisztelettel meghívja Önt és minden kedves érdeklődőt a „TÁPLÁLKOZÁS- daganat” (Táplálkozási tényezők szerepe a daganat megelőzésében, kialakulásában)  című előadásra Előadó:  Asztalos Ágnes dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember (a Tolna Megyei Balassa János Olvass tovább...