A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Alapszervezetünk július hónapban sem tétlenkedett. A nyári szünet ellenére tagságunk igen aktívan töltötte napjait. Sokat kirándultunk, túráztunk, strandoltunk, rendezvényeken vettünk részt.

A hónap a régió egyik legrangosabb, a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozatával indult számunkra, amely július 3-11-ig tartott. Minden nap más-más kiemelt helyszínen zajlottak az események (koncertek, különböző előadások kicsiknek és nagyoknak), ahová tagjaink is nagy örömmel látogattak el. Ennek keretein belül részt vettünk Szurdokpüspökiben a nyitórendezvényeken, s közben a Mátrai Bivalyrezervátumot is megtekintettük.

Az Örökmozgók Hete utolsó napján örökmozgóink ismét megtették a magukét. Többen is részt vettek a „Muzsikál az erdő” programjain s közben fáradhatatlanul rótták a kilométereket, ezúttal Tar községben. Egy tagunk Demecs Norbi kalandos mátrai túráján feszegette határait. Sástón is igen színes programsorozatban volt részünk.

A szerdai napokat változatlanul közös túrával, kirándulással, fürdőzéssel töltöttük. Voltunk a csodás Velencén, túráztunk Galyatetőn, Mátraalmáson, Mátraházán (körtúra), kirándulást tettünk Sarudra, a Tisza-tó „aranypartjára”. A hónap utolsó szerdáján pedig csapatunk egy része Szilvásváradra kirándult, míg mások Jászárokszálláson fürdőztek.

Tagjaink közül sokan teljesítették a Decathlon Mátra Túra egyes távjait. Gratulálunk!

A fotók beszéljenek magukért!

Július 3.

Szurdokpüspöki – Muzsikál az erdő (5 fotó)

Mátrai Bivalyrezervátum (2 fotó)

Július 4.

Tar- Muzsikál az erdő (2 fotó)

Editke a mátrai kalandos túrán (2 fotó)

 

Július 6.  

Sástó – Muzsikál az erdő (3 fotó)

Július 7.

Velence – kirándulás (3 fotó)

Július 14.

Galyatető – Mátraalmás túra (2 fotó)

Július 21.

Kirándulás Sarudra (5 fotó)

Július 25.

Körtúra – Mátraháza (3 fotó)

Július 28.

Kirándulás Szilvásváradra (4 fotó)

Jászárokszállás – fürdőzés (2 fotó)

Július 31.

Decathlon Mátra Túra (1 fotó)

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

Áldott karácsonyt kívánunk!

Kedves Olvasóink! Három művészi számmal kívánunk áldott ünnepeket. Jövőre találkozunk!

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen Hatvanban

2015. október 9-én a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet immár hetedik alkalommal tartotta meg mellrák elleni figyelemfelhívó rendezvényét és sétáját. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, szép napsütéses időben sokan csatlakoztak hozzánk!  Önkéntes csapatunk a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2024. január 22. Vezeti: Kiss Anett pszichológus 2024. évben is folytatódik a pszichológus szakember által vezetett stresszoldó csoportfoglalkozásunk. A csoportról: A stresszoldó csoportfoglalkozásokon havonta egy alkalommal találkozunk, előre egyeztetett Olvass tovább...