Május 6-án és 13-án a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete két Heves Vármegyei település, Pétervására és Ostoros meghívására Egészségnapon vett részt.

Véradás, tüdőszűrés, különféle ingyenes egészségügyi szolgáltatások, önvizsgálati módszerek ismertetése, tanácsadás, állapot felmérés is az egészségnapi program része volt.
Köszönjük a meghívást. Köszönjük, hogy minden évben részesei lehetünk ezeknek a rendezvényeknek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Két vénakereső műszert kapott adományként a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai osztálya

A Magyar Rákellenes Liga alaptevékenységébe tartozik segíteni az egészségmegőrzést, a rák kockázatának csökkentését, a korai felismerést, a gyógyítás, gyógyulás folyamatát, sokszor adományokkal segíttve az egészségügyi intézmények eszközbeszerzését is. Az onkológiai betegek esetében sokszor van szükség Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ismerkedés a diabetesszel – előadás Edelényben

Az MRL Edelényi Remény Alapszervezet 2019. 02.04.-én 16 órakor tartotta összejövetelét. Napirendi pontok: Dr. Boros Anikó előadásának címe: Ismerkedés a diabétesszel. A betegséggel kapcsolatban sok kérdés merült fel, melyre az előadás után a doktornő készségesen Olvass tovább...

Egyéb

Hello zenekar – Várj még!

A Hello Együttes 2016. november 25 – én adta át ünnepélyesen a Magyar Rákellenes Liga elnökének a “VÁRJ MÉG! – zenével a rák ellen” című CD-t.