Gyere, feledkezz meg egy órára a betegségedről, kényeztesd lelked, érezd jól magad!

Pénteken, április 21-én a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet szervezésében, a Hatvani Segítő Szolgálatnál tartottak az Avon Cosmetics Hungary Kft. Koordinátorai egy rendkívül jól sikerült tavaszi bőrápoló partyt.

Az AVON több mint 60 éve támogatja a mellrák elleni küzdelmet. AVON a nők vállalataként fontosnak tartjuk, hogy a legnehezebb pillanatokban is a nők mellett álljon, így nagy örömmel elfogadták a felkérést, hogy egy kényeztető napot varázsoljanak a résztvevőknek.

A találkozón minden kedves érdeklődő kicsit megfeledkezhetett a gondokról és feltöltődhetett mind testileg, mind lelkileg!

A résztvevők megtudhatták hogyan ápolják tavasszal a bőrüket, kipróbálhatták a termékeket és személyes tanácsokkal is segítettek az AVON Szépségnagykövetei.

Egy igazán kellemes délutánt töltöttünk együtt, várjuk az érdeklődőket a további eseményeinkre is! AVON a nőkért!

Majoros Bernadett
AVON koordinátor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani 2022. áprilisi programok

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi B.u.16. Nővérszálló 1.em. Fogadóóra: Hétfőtől – péntekig, 9 – 13 óráig Hatvani Alapszervezet  Közgyűlése: Időpont: 2022.április 6.szerda 10 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház Hatvan, Kossuth Olvass tovább...

Egyéb

Készüljünk  húsvétra!

A mellékelt  képek alapján TE -is készíthesz otthon húsvéti tojásokat háromféle módon is. Próbáld meg! Oszd meg velünk facebookon a feldíszített tojások képét, vagy küldd  el az info@rakliga.hu e-mail címre és föltesszük a honlapunkra! Jó Olvass tovább...