A Debreceni Segítő Szolgálat beszámolója

Csatlakoztunk a Halápi Egészségnap programjához 2023. április elsején szombaton. Nem áprilisi tréfa volt…bár remek, vidám volt a hangulat.

Haláp Debrecen melletti kis település, azonban a lakosok lelkesedése határtalan.

Hatalmas sikere volt a melanoma (bőrrák) szűrésünknek, melyet Jenei Dr. Kluch Lenke bőrgyógyász szakorvosnő fáradhatatlanul végzett. Kedves és türelmes egyénisége a szakmai segítség mellett rengeteget jelentett a vizsgálatokon. Rendkívüli bizalommal, és szívesen fordultak hozzá az emberek. Nagy érdeklődéssel vettek részt a többi szakorvos, többek között a helyi körzeti orvos tanácsadásán is.

A gyerekeknek kérdőíveket készítettünk és pályázatokon is részt vehettek: „Kismese az egészségről” valamint családoknak „Mit teszünk a családunk egészségéért” címmel.

A résztvevőket oklevéllel és ajándékkal jutalmaztuk meg és a legjobb munkákat kiállítjuk a további rendezvényeinken is, valamint a honapunkon is bemutatjuk.

Egy támogatónk különleges palackozott vízzel is meglepte a résztvevőket.

Sokféle programból választhattak a családtagok, minden résztvevő ajándékokkal, információkkal és élményekkel gazdagon térhetett haza.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Levendulaszüret Zagyvaszántón

  A Hatvani Alapszervezet tagjai közül öten a  Romhányi Balu Levendulafarm szíves meghívásának eleget téve ellátogattak 2016. június 21-én Zagyvaszántóra, a levendulaszüretre. Gyönyörű, napsütéses időben, az ország egyik legszebb levendula ültetvényén szedhettük az illatos virágokat. Olvass tovább...

Alapszervezetek

„Mit egyek, hogy jól legyek?” 6. előadás Hatvanban

Táplálkozási tanácsadás Fogyókúrázóknak 6. Előadó: Sándorné Buda Ildikó dietetikus Időpont:  2018. december 4. kedd. 14 óra. Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u. 16. Nővérszálló 1. emelet Táplálkozási tanácsadás sorozatunk elérkezett a 6. részéhez. A mai Olvass tovább...