Nagyszerű hangulatban telt a 2023 as Választó KÖZGYŰLÉS “egy csésze kávé mellett”.

 

Alapjaink lerakása, amit az elmúlt majd 5 évvel a hátunk mögött tettünk le, bizalommal tölti el jövőképünket. Köszönet Mindannyiótokért, kik velünk vagytok, voltatok és lesztek is, és azoknak is, akik önkénteskednek, részt vesznek eseményeinken és/vagy támogatói figyelő helyzetből kísérik munkánkat.
EGYÜTT könnyebb minden!
Visszatekintő emléképeink videó formában :
A Jelölő Bizottság az elnök, a vezetőségi tagok és a küldöttek személyére tett javaslatait a közgyűlésen résztvevők egyhangúlag elfogadták.
Ismerjétek meg őket:
Elnök

Andrea Vajek

A Gödöllői civil élet egyik fő mozgatója. Rövid idő alatt, egy sokszínű, cselekvő – közösségi szervezetet épített fel. Példamutatásával, és szervező képességével motiválja, és lelkesíti, különleges eredményekre ösztönzi a csapatát. Személyes figyelemmel kíséri az emberi sorsokat, empatikus, és elkötelezett az egészséges, és tiszta életmód mellett. Jó humora és lendülete mozgásban tartja a csoportot.

Vezetőségi tagok


Lászlóné Katona
Marika csendes , meghúzódó tagként vett részt eseményeinken már évek óta. Örömmel fedeztük fel Bakonyszücsi rehabilitációs táborunkban kedves személyisége mögött húzódó közösségért tevőlegesen tenni akaró munkakedvét. Megbízhatóan , nagyszerű rálátással vette át alapszervezetünk pénzügyi , adminisztrációs feladatait. Hozzáállása példamutató, szerény és igyekezete szerint mindig rendelkezésre áll. Továbbképzéseinken is örömmel vesz részt, remekül képviseli alapszervezetünket területi és országos rendezvényeken. Remek megfigyelő, logikus gondolkodású, precíz embernek ismerhettük meg. Biztonsággal számíthatunk felelősségteljes, odaadó figyelmére , munkájára.

Zsemberovszky Csilla
Csilla évek óta a pénzügyi tevékenységekben együttműködött a pénztárossal. Több program lebonyolításában vett része. Jó rálátása van az Alapszervezet tevékenységére mind a programokra mind a pénzügyekre, mind pedig az egyéb ügyek intézésére. Az Önkéntes szerződések ügyintézését is elkezdte. Szó kimondásával segítheti az Alapszervezeti munkát. Megbízható, feladatainak végzésében. Volt Küldöttünk a Liga Közgyűlésén.

Varga Anna
Hallatlan lelkesedéssel kereste a lehetőséget hogy segíthessen a Városi Egészségnapunkon. Azonnali, spontaneitása, helyzetfelismerő képessége nagy segítség, majd a szervező készsége, másokra gyakorolt kedves invitálása, igazi csapatjátékossá tette Őt. Hamar összeállt kezdeményezésére az Erzsébet sétakör, így az Örökmozgó programunk irányító alakja. Temperamentuma, jókedve mások számára is vonzó, kreatív alkotó önkéntes, aki a nehézségeit leküzdve is örömmel tesz másokért, a közösségért az adminisztrációs feladatokat um tagfelvétel intézését, is bevállalva.

Klára Mezeiné Dobó
A legjobb háttér játékos modern, mai vállalkozói szemléletével, mely mellé önkéntes segítő természete az élet sok-sok területén kiemeli őt a szürke hétköznapokból. Logikus, feladatokat jól átlátó személyiség. Határozott, segítő jellem. Klárinak és az ő sokéves túrázó tapasztalatának köszönhetjük a 4 évszakos túráinkat, mellyel csodás helyekre viszi biztonsággal csoportunkat. Elismerő szavaival, odaadó figyelmével baráti támaszt tud adni a hozzá fordulóknak.
Küldötteink:
Júlia Varga

Julikának a TÁNC eszközével olyan lehetőség van a kezében, mellyel társainak örömöt ad és közösséget tud építeni a mozgás segítségével, hangulatot teremtve sok – sok rendezvényen. Számos program résztvevőjeként, az események színfoltja csoportjaival itt Gödöllőn, de az ország más pontjain is ahova hívják. Mosolya, életkedve üde színfoltot teremt. Érdeklődő, aktív személyisége pozitív kisugárzása jó hírnöke alapszervezetünknek.
Gabriella Kalotay

Gabi az ÖNKÉNTESSÉG mintaképe. Köszönet érte, hogy V.AN! Családot, idejét nem kímélve a mások megsegítésére tette fel már fiatalon az életét, mindent háttérbe szorítva. Ahol kell az azonnali támogatás Őrá mindig számíthatunk. Térlátása, megfigyelő képessége, azonnali helyzetfelismerése, logikus és temperamentumos gondolkodása igazi segítő csapatjátékossá teszi, aki keresi a jókedvet, kikapcsolódást a közösséggel. Személyisége kiváló közvetítője alapszervezetünknek.
Suhajdáné Magdi

Magdika a kinyílt virágunk. Ha valaki Ő aki HITelesen képviseli az „ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” ÉLETIGENLŐ közösségünket. Kisugárzása, az ÉLETBE vetette hite mindent felülíróan azt kéri MUTASSA meg magát.
EZT SZERETNÉNK minden ember felé adni, amit ő mutat. SZERESSÜK az ÉLETET, Ő mindent megtesz ezért. Önként vállalja ennek hirdetését, az egészségbe –életbe vetette hitével, a SUliCSAPAT és a MEGGYÓGYULTAM – Sorstárs Képtár vándorkiállításunk – küldetésének munkájában.
ADD TOVÁBB A HITED és a MOSOLYODAT!
Köszönjük ha csatlakoztok fb csoportunkhoz , ahol aktuális eseményeinket, programjainkat követhetitek figyelemmel.

Magyar Rákellenes Liga  www.rakliga.hu
Gödöllői Alapszervezet  elnöke
+36 70 55 22 418
Köszönet Érte(d)!
Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa rákellenes tevékenységünket! Köszönjük!
Adószámunk: 19653417-2-43

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Stresszkezelési technikák a gyakorlatban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. október 26-i Stresszoldó Klubjának témája a stressz és a stresszkezelési praktikák voltak, melyek ismerete és elsajátítása a jelen pandémiás helyzetben igen aktuálisnak és fontosnak mondható. A felkért előadó, Vitek Eszter, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet – novemberi programajánló

A Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint u.16. Nővérszálló 1. em. Heves megyei Elnökök és Vezetőségi tagok esetmegbeszélése 3. Időpont: 2017. november 8. 14 óra Vezeti: Strommer Pálné és Gaál Imre Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Lengyeltótiban

Csodálatos,  napfényes őszi  időben rendeztük meg a Mellrák elleni sétánkat Lengyeltótiban. Rózsaszínű szalag  kitűzésével, transzparensekkel és rózsaszínű lufikkal hívtuk fel a figyelmet a betegség korai felismerésének fontosságára. Sétánkat közös beszélgetéssel, teadélutánnal  zártuk.