Március 9-én a szeszélyes, esős, szeles idő ellenére 13.30 órától folyamatosan érkeztek a tagok a klubfoglalkozásra az Onkoradiológia szeminárium termében. 41 fő volt jelen.

Kerekné Kati (almás sütemény, sajtos rúd) és Erdeiné Rózsika (pogácsa) a Nőnap alkalmából saját készítésű süteménnyel lepte meg a rendezvényen résztvevőket, amit nagyon szépen köszönünk nekik. A jelenléti ív aláírásakor mindenki egy csokit kapott, majd Béres cseppet vehetett át, amit örömmel fogadtak.

Bemutatkozott Dévényi Ágota, aki február 15-től Boros Csabáné helyett a Segítő szolgálat vezetője.

Kozempel Zsuzsánna klubvezető üdvözölte Szalayné Kónya Zsuzsát a Debreceni Egyetem vezető dietetikusát, gratulált neki „Az év terápiás dietetikusa” címhez és a Miniszteri Dicsérethez. A pandémia előtt évekig vezette a „Főzzünk, de okosan főzőklubot, amit nagyon szeretek a ligatagok. Ezt követően a résztvevők egy nagyon színvonalas, részletes előadást hallottak „Egészséges életmód” címmel, vetítéssel egybekötve. Befejezésül egy napi egészséges étrendet mutatott be. Napi ötszöri étkezést, de a három fő étkezést minden körülmények között javasolta betartani. Sok hasznos információ hangzott el. Nagy figyelem kísértük előadását, sokan jegyzeteltek is. A klubvezető megköszönte Zsuzsának ezt a hasznos előadást.

Ez után az április 13-i vezetőség- és küldöttválasztó közgyűlésről tájékoztatta a résztvevőket a klubvezető illetve Boros Csabáné a kibővített vezetőségi ülésen felkért Jelölő Bizottság elnöke.

A klubvezető szólt a jól sikerült miskolci kocsonya fesztiválról, (amelyen 23 fő vett részt.) köszönjük a felvonulás és megnyitó előtti külön programot a Miskolci Szolgálat vezetőjének, Virág Juditnak. (Megyei Könyvtárlátogatás színvonalas előadásokkal)

Március 24-én a Zene Házába látogatunk el (29 fő), az állandó kiállítás és vonatjegy önköltséges, a Hangdómba a belépőt a liga fizeti.

Tagdíjfizetésre és 2 új tag felvételére került sor.

A klubfoglalkozás 16 órakor jó hangulatban ért véget.

Következő klubfoglalkozás: Vezetőség és küldött választó közgyűlés (8 nappal előtte meghívót kapnak a ligatagok)

Időpont: 2023. április 13. 13.30 óra

Helye: Onkoradiológia szeminárium terme

Kozempel Zsuzsánna

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi készülődés Egerben

Az Egri Alapszervezet novemberi programján ajándékot készített az Onkológiai Osztály betegeinek, amit a tagok képviselői ADVENT hetében fognak átadni az éppen ott tartózkodó betegeknek. A csekély alkotásokkal szeretnék tudatni az onkológián kezeltekkel, hogy gondolnak rájuk és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgással az egészségért – Egerben

Hóban, sárban, jó levegőn, kellemes időben sétáltunk 22-en 5 kilométert Eger környékén. Nagyon jól éreztük magunkat, hisz a gyaloglás, beszélgetés, az erdő közelsége jót tesz a szervezetünknek. Reménykedünk, hogy ezzel a programmal felkeltjük a figyelmet Olvass tovább...

Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat

Kreatív klubfoglalkozás

Időpont: 2023.december 12. 14 óra A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán már karácsonyra készülődtünk. Aranyos kis manócskát készítettünk fenyőtobozból, cuki kis sapkát adtunk rá, hogy meg ne fázzon! Jó hangulatban telt el a Olvass tovább...