A petefészekrák tüneteire és a szűrések fontosságára hívta fel a figyelmet a Felfedezni című kiállítás, amely az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Tittel Pál Könyvtárban nyílt 2023. március 8-án.

Dr. Csáfor Hajnalka oktatási rektorhelyettes megnyitóját követően Pásztor Édua a Mályvavirág Alapítvány helyi képviselője ismertette az Alapítvány munkáját és a kiállítás anyagát, amely egy balerinán keresztül mutatja be a petefészekrák tüneteit.

A MRL Egri Alapszervezet részéről Fürné Mosoni Anita elnök a szűrések fontosságáról tartott tájékoztatót a jelenlévőknek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap Egerben

Március 9-én, az Egri Alapszervezet prosztataszűréssel a here önvizsgálat tanításával vett részt az Eger város védőnői által 6. alkalommal szervezett Orchidea egészségnapon. A PSA szűrésen kívül  a szép számmal megjelent érdeklődők klimax tanácsadáson, vérnyomásmérésen, ingyenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Félelmeink leküzdése

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2022. március 31.  A félelem nem épp az ember legjobb barátja. Megzavarja a belső békét, harmóniát. Elszívja az életerőt, energiát, gátol a fejlődésben. Az elmúlt két évben a covid járvány, most Olvass tovább...