Dobor-Móricz Katalin Dob-Cat programja keretében adománygyűjtéssel egybekötött jótékonysági jógát tartott Szigetváron, az Istvánffy Miklós Általános Iskolában.
A Jógázzunk együtt egy jó ügyért! program a Rákellenes Világnapon, február 4-én sikeresen lezajlott. Az adomány gyűjtés sikeres volt így, Szigetvár is támogatja a Magyar Rákellenes Liga munkáját.
Összesen 114.000 Ft gyűlt össze a Nemes ügy, nemes cél! keretében.
Köszönjük Dobor-Móricz Katalinnak a szervezést, és minden résztvevőnek, adományozónak, hogy támogatta rehabilitációs klubjaink munkáját!

https://www.facebook.com/rakliga/posts/pfbid0Qq9gQdUCb2X3W4WcYYgYHcH3z7QJejnWLdYzYmBAr7pAWW89gyYVAGk3WX6rUcEDl

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kékestető volt a legújabb célja a hatvani Természetjárók klubjának

Időpont: 2017. szeptember 5. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat Természetjáró Klub tagjai Kékestetőre kirándultak. Busszal megérkeztünk Mátraházára! Megtekintettük Vörösmarty, Petőfi emlékművét, majd továbbsétálva a sípálya meredek lejtőjén felkapaszkodtunk Kékestetőre. Gyönyörködtünk a szépséges panorámában, kitűztük Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vidám Úszóverseny Hatvanban

Hatvani Segítő Szolgálat (A) mit tehetünk,(a) mit tehetek a rák ellen  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata ismét megszervezte a Heves Megyei Alapszervezet tagjai részvételével az Vidám Úszóversenyt 2019. május 25-én, szombaton. A hatvani Olvass tovább...