A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Csodálatos túrát tettünk a Kékestető északi aljában meghúzódó Pisztrángos-tóhoz, a szokásos szerdai kirándulós, túrázós napunkon, november 24-én.

Úti célunkat Mátraházáról a végtelennek látszó bükkfa erdő piros + jelzésű túraútvonalon közelítettük meg, ahol nemsokára gyönyörködhettünk az észak felé nyíló panorámában, majd a Kőris-mocsarat érintve megérkeztünk a Pisztrángos-tóhoz.

A jól megérdemelt ebédünket igényesen kialakított fedett és fedetlen pihenőhelyen, csodálatos környezetben fogyasztottuk el.

Hazafelé ugyanezen az útvonalon, feltöltődve energiával, verőfényes napsütésben érkeztünk vissza Mátraházára.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A gyermekkori daganatok felismerése – előadás Rózsaszentmártonban

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete ismeretterjesztő előadást szervezett április 13-án a Művelődési Házban, a gyermekkori daganatok felismeréséről. Az előadó: Dr Rényi Imre főorvos, gyermekgyógyász-onkológus. A színvonalas előadáson 53 fő vett részt.

Alapszervezetek

Egészség és Sportnap

Eger, Felsőváros lakótelepen, a Nemzedékek terén 2019. szeptember 28-án új sporteszközök átadásával kezdődött az „Egészség és Sportnap”, amelyet a „Zöldpanel” Egyesület, több civil szervezettel együtt valósított meg. Az egész napos rendezvényen mozgással egybekötött programok, többféle Olvass tovább...

Alapszervezetek

Motoros csillagtúra – motorosok indulása Hatvanból

Október 1985 óta a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Magyar Rákellenes Liga a mellrák elleni küzdelem hónapjának bevezető eseményeként Országos Motoros Csillagtúrát szervezett már harmadik éve. A Hatvani Alapszervezet is harmadik alkalommal csatlakozott az országos Olvass tovább...