A 2023-as év első taggyűlésén január 9-én, hétfőn igen szép számmal vettünk részt, örültünk és nagy-nagy szeretettel üdvözöltük egymást. Erre a napra két napirendi pontot iktattunk be, az első részben taggyűlést tartottunk, a második részben pedig egy nagyon színvonalas előadást hallgattunk.

1.Értékeltük az előző taggyűlés óta eltelt időszak történéseit, eseményeit. Volt benne kirándulás, túra a természetbe, ünneplés, cirkuszi látogatás, utazás és kiemelt programként a Rákellenes Világséta január 8-án.

Ismertetésre került a központi előirányzat szerinti éves terv, melyben természetesen a programokat, időpontokat magunk alakítjuk, ezzel kapcsolatban javaslatokat vár a vezetőség.

Megbeszéltük – mindenki megelégedésére -, hogy folytatjuk az örökmozgó szerdai programokat. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét (01.16-22) keretében jövő héten gyöngyöt fűzünk közösen, melyet átadunk egy kiválasztott iskola felső tagozatos leánytanulóinak. A hagyományokhoz híven jelmezes farsangi bált rendezünk magunknak februárban, ahol zsűri értékeli majd a jelmezeket. Természetesen lesz tombola, svédasztalos uzsonna, tánc. Tagtársunk Bander Istvánné Jégszínházi látogatást szervez, amelyet nagy érdeklődés övez (02.11.)

Szó esett még a tisztújítási feladatok előkészületeiről, megválasztottuk a háromtagú jelölőbizottságot.

Végezetül Kelemen Lászlóné Ilonka egy gyönyörű verssel köszöntötte az újévet és a tagságot!

2.Második napirendi pontként Borhegyiné Kelemen Ilona kineziológus tartott nekünk egy évindító remek előadást, mely a szeretet nyelvéről szólt. Igazi lelki segítség, útmutató volt ahhoz, hogy hogyan legyünk jobbak és egymással elfogadóbbak. Közben egy kis testi átmozgatással és egy jó kis tesztfeladattal is kedveskedett nekünk.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ökológiai lábnyom – előadás Debrecenben

Hívás klub – Debreceni Alapszervezet November 10-én klubfoglalkozásra érkeztek a tagok az Onkoradiológia szeminárium termében. A borús idő ellenére 32 fő vett részt a foglalkozáson, amíg gyülekeztek a résztvevők kis csoportokban beszélgettek. Most is voltak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fotókiállításra és immunológiai előadásra vár minden érdeklődőt szeretettel az MRL Egri Alapszervezet és a Mellrákinfo egyesület május 9-én.

Alapszervezetek

Adventi üdvözlet és a Salgótarjáni Alapszervezet bemutatása a Nógrádi Civil Közösségben

Adventi üdvözlet a Salgótarjáni Alapszervezet vezetőjétől   Nógrádi civilek bemutatása – köztük a Salgótarjáni Alapszervezet 4:28-7:05-ig