A 2023-as év első taggyűlésén január 9-én, hétfőn igen szép számmal vettünk részt, örültünk és nagy-nagy szeretettel üdvözöltük egymást. Erre a napra két napirendi pontot iktattunk be, az első részben taggyűlést tartottunk, a második részben pedig egy nagyon színvonalas előadást hallgattunk.

1.Értékeltük az előző taggyűlés óta eltelt időszak történéseit, eseményeit. Volt benne kirándulás, túra a természetbe, ünneplés, cirkuszi látogatás, utazás és kiemelt programként a Rákellenes Világséta január 8-án.

Ismertetésre került a központi előirányzat szerinti éves terv, melyben természetesen a programokat, időpontokat magunk alakítjuk, ezzel kapcsolatban javaslatokat vár a vezetőség.

Megbeszéltük – mindenki megelégedésére -, hogy folytatjuk az örökmozgó szerdai programokat. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét (01.16-22) keretében jövő héten gyöngyöt fűzünk közösen, melyet átadunk egy kiválasztott iskola felső tagozatos leánytanulóinak. A hagyományokhoz híven jelmezes farsangi bált rendezünk magunknak februárban, ahol zsűri értékeli majd a jelmezeket. Természetesen lesz tombola, svédasztalos uzsonna, tánc. Tagtársunk Bander Istvánné Jégszínházi látogatást szervez, amelyet nagy érdeklődés övez (02.11.)

Szó esett még a tisztújítási feladatok előkészületeiről, megválasztottuk a háromtagú jelölőbizottságot.

Végezetül Kelemen Lászlóné Ilonka egy gyönyörű verssel köszöntötte az újévet és a tagságot!

2.Második napirendi pontként Borhegyiné Kelemen Ilona kineziológus tartott nekünk egy évindító remek előadást, mely a szeretet nyelvéről szólt. Igazi lelki segítség, útmutató volt ahhoz, hogy hogyan legyünk jobbak és egymással elfogadóbbak. Közben egy kis testi átmozgatással és egy jó kis tesztfeladattal is kedveskedett nekünk.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap, klubfoglalkozások Miskolcon

Beszélgetős klubnap Lassan újra beindul a gégések klubja Egészségnap, egészségtotó a Liga sátránál (Együnk és igyunk úgy, hogy egészségesek és szépek legyünk!”) „Szeresd egészségedet, mert ez a jelen Védd a kisgyermeket, mert ez a jövő. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

Időpont:  2019. február 19.  10 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága a mai napon, 2019. február 19-én négy küldöttet választott: Lazányi Jánosné Balogh Margit Oláh Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Borsodnádasdon

február 19-én tartottuk éves Közgyűlésünket. Elsősorban néhány ligatagunk kézműves munkáiból készült kiállítást kell megemlítenünk, amelyekkel színesebbé vált délutáni programunk. Voltak itt festmények, bélyegek, horgolás-kötés- hímzés -varrás. A program tavaszváró énekekkel és versekkel kezdődött – az Olvass tovább...