A 2023-as év első taggyűlésén január 9-én, hétfőn igen szép számmal vettünk részt, örültünk és nagy-nagy szeretettel üdvözöltük egymást. Erre a napra két napirendi pontot iktattunk be, az első részben taggyűlést tartottunk, a második részben pedig egy nagyon színvonalas előadást hallgattunk.

1.Értékeltük az előző taggyűlés óta eltelt időszak történéseit, eseményeit. Volt benne kirándulás, túra a természetbe, ünneplés, cirkuszi látogatás, utazás és kiemelt programként a Rákellenes Világséta január 8-án.

Ismertetésre került a központi előirányzat szerinti éves terv, melyben természetesen a programokat, időpontokat magunk alakítjuk, ezzel kapcsolatban javaslatokat vár a vezetőség.

Megbeszéltük – mindenki megelégedésére -, hogy folytatjuk az örökmozgó szerdai programokat. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét (01.16-22) keretében jövő héten gyöngyöt fűzünk közösen, melyet átadunk egy kiválasztott iskola felső tagozatos leánytanulóinak. A hagyományokhoz híven jelmezes farsangi bált rendezünk magunknak februárban, ahol zsűri értékeli majd a jelmezeket. Természetesen lesz tombola, svédasztalos uzsonna, tánc. Tagtársunk Bander Istvánné Jégszínházi látogatást szervez, amelyet nagy érdeklődés övez (02.11.)

Szó esett még a tisztújítási feladatok előkészületeiről, megválasztottuk a háromtagú jelölőbizottságot.

Végezetül Kelemen Lászlóné Ilonka egy gyönyörű verssel köszöntötte az újévet és a tagságot!

2.Második napirendi pontként Borhegyiné Kelemen Ilona kineziológus tartott nekünk egy évindító remek előadást, mely a szeretet nyelvéről szólt. Igazi lelki segítség, útmutató volt ahhoz, hogy hogyan legyünk jobbak és egymással elfogadóbbak. Közben egy kis testi átmozgatással és egy jó kis tesztfeladattal is kedveskedett nekünk.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A szívbetegségek és a daganatellenes kezelések – Egerben

A MRL Egri Alapszervezete előadást szervez A szívbetegség és a daganatellenes kezelések címmel Előadó: Dr. Hanis Béla kardiológus főorvos Időpont: 2019. február 12. Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma

Alapszervezetek

Gyöngyös 2014. Séta a mellrák ellen

Másodszor rendeztük meg a „Rózsaszín Sétát” ahol Weisz Péter Kórházunk Főigazgatója, Bozsik István Városunk Alpolgármestere és Dr. Gulyás Zoltán Főorvos úr köszöntötte az egybegyűlteket. A tavalyi sétánkhoz mérten kétszeres létszámmal vonultunk végig a Barátok teréről Olvass tovább...

Alapszervezetek

„ütés, váltás – győzelem”

A Szekszárdi Alapszervezet ezúton meghív minden kedves érdeklődőt “ütés, váltás – győzelem” címmel Balzsay Károly ökölvívó világbajnok előadására. Időpont: 2016. január 20. (szerda) 17.00 óra Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ           Olvass tovább...