Idén, immár harmadszor hirdette meg a Magyar Rákellenes Liga a Rákellenes Világsétát, csatlakozva a Relay for Life-hoz, mely egy példátlan esemény a rákellenes közösségek összefogására az egész világon.

A 2023-as Rákellenes Világséta mottója: „A rák nem ismer határokat, mint ahogy mi sem.”

E nemes gondolat jegyében gyűltünk össze, igen szép számmal, január 8-án (vasárnap) 15 órakor Gyöngyösön a Gyöngyszem Áruház előtt. Nagy örömünkre és megelégedésünkre ezúttal nem csak a tagjaink, hanem külsős személyek is társultak sétánkhoz.
Útvonalunk a Gyöngyszem áruháztól a Koháry úton, Kossuth úton keresztül a Fő térre, majd onnan a Bugát Pál térre vezetett.

Programunkat figyelemmel kísérték a Gyöngyösi Televízió és az M1 Televízió munkatársai is!

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi készülődés az egészség jegyében – Egészségnap Hatvanban

Várjuk az érdeklődőket a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet aulájában. Ingyenes tanácsadás és szűrések felnőtteknek és gyermekeknek.

Alapszervezetek

Testi, lelki feltöltődés Bakonyszücsön

Nagyon szép és tartalmas hetet töltöttünk 2016. szeptember 9-16-ig Bakonyszücsön, a Daganatos Betegek Lelki Otthonában. Kora délután érkeztünk meg, gyors elhelyezkedés után elsétáltunk a faluba, köszöntöttük a régi ismerőseinket, akik minden évben oly kedvesen fogadnak minket. Az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Betegek Világnapja Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata a Betegek Világnapján szentmisét celebráltatott a Szent Anna Székesegyházban 2024. február 12-én 18:00 órakor. A misét celebrálta: Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyés püspök A résztvevők együtt imádkoztak Olvass tovább...