A Miskolci Segítő Szolgálat családi kerékpározást szervezett Görömbölyön a Limfóma Világnap alkalmából szeptember 16-án.

A családok a görömbölyi iskola előtti sportpályán gyülekeztek zöld pólóban, zöld dekorációval, hogy a felvonulással felhívják a figyelmet a rejtőzködő betegségre.

Több mint 60 biciklivel keresték fel Görömböly emblematikus helyeit. Az általános iskola által gondozott sportpályától indultak, majd a görömbölyi horgásztó után a pincesor érintésével a Piros vályúnak nevezett helyszínrte bringáztak. Visszafelé a Mihályka-dűlő dombjára épített kilátóból gyönyörködhettek a bükki panorámában.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Éves közgyűlés Siófokon

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. február 12-én megtartotta éves Közgyűlését. A nagyszámú tagság mellett körünkben üdvözölhettük Potocskáné Kőrösi Anita alpolgármester asszonyt. A 2015. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámoló ismertetése, majd elfogadása után Olvass tovább...

Alapszervezetek

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a városi karácsonyi programon

Advent negyedik vasárnapján Salgótarján Fő terén a MRL helyi önkéntesei is aktív részvevői voltak a város „Lelkünk melege” elnevezésű   karácsonyváró programjának. A délután folyamán a város több civil szervezete karácsonyi finomságokkal kínálta és ajándékozta Olvass tovább...