Békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt december 17-én, a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival, vendégeivel.

A karácsonyi ünnepségen Horváth Richárd polgármester köszöntőjében kiemelte: a találkozón egy jól működő közösség összetartó erejét érezhették a vendégek. A szervezet legfőbb feladata, hogy megtanítsa, egy komoly betegség után is lehet pozitívan és boldogan élni.

Az ünnepi program keretén belül a Magyar Rákellenes Liga vezetősége nevében Rozványi Balázs elnök úr köszöntötte az alapszervezet tagjait, majd megköszönte az önkéntes segítők egész éves áldozatos munkáját.

A karácsonyi műsorcsokorban Darabos Lili előadásában az Abigél című musicalből a Karácsony esti dalt hallhatták a résztvevők, majd a Naplemente Nyugdíjas Klub Kultúrcsoport karácsonyi műsora következett, ezt követően Várhegyi Ferencné szép karácsonyi éneke varázsolta még szebbé ünnepünket, majd Mészáros Lászlóné előadásában Aranyosi Ervin Legyen a karácsony is szép című verség hallhattuk. Műsorcsokrunkat Kondek Zsolt gitárszólója zárta.

Csodálatos hangulatban, közös karácsonyi dalok éneklésével, halk zene kíséretével, beszélgetve telt el a délután.

Lazányi Jánosné
elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szekszárdra tett látogatást a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezete

2016. május 18-án a Kőbányai Alapszervezet vezetősége és aktivistái látogatást tettek Szekszárdon  a Gemenci erdőben és a Pörbölyi Ökoturisztikai Központban. A két alapszervezet: a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gulyásparti Gyöngyössolymoson

Gyöngyössolymoson gyűltek össze a gyöngyösi tagok, hogy gulyásparti keretében tartsák meg összejövetelüket.