Békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt december 17-én, a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival, vendégeivel.

A karácsonyi ünnepségen Horváth Richárd polgármester köszöntőjében kiemelte: a találkozón egy jól működő közösség összetartó erejét érezhették a vendégek. A szervezet legfőbb feladata, hogy megtanítsa, egy komoly betegség után is lehet pozitívan és boldogan élni.

Az ünnepi program keretén belül a Magyar Rákellenes Liga vezetősége nevében Rozványi Balázs elnök úr köszöntötte az alapszervezet tagjait, majd megköszönte az önkéntes segítők egész éves áldozatos munkáját.

A karácsonyi műsorcsokorban Darabos Lili előadásában az Abigél című musicalből a Karácsony esti dalt hallhatták a résztvevők, majd a Naplemente Nyugdíjas Klub Kultúrcsoport karácsonyi műsora következett, ezt követően Várhegyi Ferencné szép karácsonyi éneke varázsolta még szebbé ünnepünket, majd Mészáros Lászlóné előadásában Aranyosi Ervin Legyen a karácsony is szép című verség hallhattuk. Műsorcsokrunkat Kondek Zsolt gitárszólója zárta.

Csodálatos hangulatban, közös karácsonyi dalok éneklésével, halk zene kíséretével, beszélgetve telt el a délután.

Lazányi Jánosné
elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nordic walking túra Hatvanban

2019. április 16-i  Nordic walking túránkon 7,35 km-t, 10 070 lépést tettünk meg. Gyönyörű napos időben, fáradhatatlanul mentünk. Új társak is csatlakoztak hozzánk, értesülve programunkról.

Alapszervezetek

Polgármesteri Díszoklevél adományozása Lazányi Jánosnénak

Szeretettel gratulálunk Lazányi Magdinak, a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat vezetőjének a Polgármesteri Díszoklevélhez! Lazányi Jánosné, Magdi 2005-ben került kapcsolatba a Magyar Rákellenes Ligával. Betegsége alatt találkozott egy önkéntes segítővel, ő indította el azon az Olvass tovább...