A Gyöngyösi Alapszervezet túrázós tagjai szinte kivétel nélkül szeretik a havas túrákat is.

Mivel az elmúlt napokban igen nagy hó esett Kékestetőn, így nem volt kérdés, hogy hová megyünk ezen a héten (14-én) szerdán.

Nagy izgalommal gyülekeztünk a buszmegállóban, alig vártuk, hogy a friss hó ropogjon a talpunk alatt. Csodás volt a buszból látni, ahogy egyre vastagabb hótakaró borította a tájat, Kékestetőre érve minden várakozásunkat felülmúlta a látvány és az az érzés, hogy ismét a hóban lépkedünk.

Nagy élvezettel jártuk körbe a csúcs környékét, miközben gyönyörködtünk a mesebeli, havas, zúzmarától csillogó tájban, majd a Déli sípályán ereszkedtünk le Mátraházára.

Bízunk benne, hogy a tél folyamán többször esik majd legalább ekkora hó, és nem csak a Mátrában, hanem mindenhol.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Légy felelős önmagadért – Európai Rákellenes Nap Hajdúszoboszlón

A Hajdúszoboszlói Alapszervezet szeretettel meghívja Önt Európai Rákellenes Nap programjára. Időpont: 2017. május 24. 14:30- 18:00 óráig Helyszín: Kulturális Központ (Hajdúszoboszló, Szilfák-alja 2. I. emelet) Program 14:30-16:00 Mérések, RR és pulzus, BMX és testsúly, testzsír százalékmérés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Bőrünk szépítéséhez tanácsadás 1.

Gyere, feledkezz meg egy órára a betegségedről, kényeztesd lelked, érezd jól magad! Pénteken, április 21-én a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet szervezésében, a Hatvani Segítő Szolgálatnál tartottak az Avon Cosmetics Hungary Kft. Koordinátorai egy rendkívül Olvass tovább...