A Gyöngyösi Alapszervezet túrázós tagjai szinte kivétel nélkül szeretik a havas túrákat is.

Mivel az elmúlt napokban igen nagy hó esett Kékestetőn, így nem volt kérdés, hogy hová megyünk ezen a héten (14-én) szerdán.

Nagy izgalommal gyülekeztünk a buszmegállóban, alig vártuk, hogy a friss hó ropogjon a talpunk alatt. Csodás volt a buszból látni, ahogy egyre vastagabb hótakaró borította a tájat, Kékestetőre érve minden várakozásunkat felülmúlta a látvány és az az érzés, hogy ismét a hóban lépkedünk.

Nagy élvezettel jártuk körbe a csúcs környékét, miközben gyönyörködtünk a mesebeli, havas, zúzmarától csillogó tájban, majd a Déli sípályán ereszkedtünk le Mátraházára.

Bízunk benne, hogy a tél folyamán többször esik majd legalább ekkora hó, és nem csak a Mátrában, hanem mindenhol.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Magyar Zene Háza

A Hatvani Alapszervezet kirándulása május 20-án. A Magyar Zene Háza a Városligeti-tó mellett, a Vajdahunyad vára és a Műjégpálya épülete közelében épült fel. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai a mai nap egyik helyszínének Olvass tovább...

Alapszervezetek

Karácsony a zene szárnyán

A hagyományokhoz híven karácsonyi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Segítő Szolgálata tegnap, december 12-én délután. A helyszín most a Debreceni Egyetem Zeneművészeti kar Magánének Tanszék Liszt terme volt. A tagjainkon kívül Olvass tovább...