A Gyöngyösi Alapszervezet túrázós tagjai szinte kivétel nélkül szeretik a havas túrákat is.

Mivel az elmúlt napokban igen nagy hó esett Kékestetőn, így nem volt kérdés, hogy hová megyünk ezen a héten (14-én) szerdán.

Nagy izgalommal gyülekeztünk a buszmegállóban, alig vártuk, hogy a friss hó ropogjon a talpunk alatt. Csodás volt a buszból látni, ahogy egyre vastagabb hótakaró borította a tájat, Kékestetőre érve minden várakozásunkat felülmúlta a látvány és az az érzés, hogy ismét a hóban lépkedünk.

Nagy élvezettel jártuk körbe a csúcs környékét, miközben gyönyörködtünk a mesebeli, havas, zúzmarától csillogó tájban, majd a Déli sípályán ereszkedtünk le Mátraházára.

Bízunk benne, hogy a tél folyamán többször esik majd legalább ekkora hó, és nem csak a Mátrában, hanem mindenhol.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

FINN NOWA – finn-magyar kapcsolatok és sport

Két év kihagyás után 2022 június 11-re ismét meghirdette a Magyar Szabadidősport Szövetség és a Finn Nagykövetség a FINN NOWA eseményt, melynek célja a finn-magyar különleges kapcsolatok ápolása és a sportág népszerűsítése. A nordic walking, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Eger, Felnémet – Macok Fesztivál

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet is részt vett a rendezvényen. Szűrtünk! Remélem mindenki megelégedésére, mivel 108 fő tartotta fontosnak a szolgáltatásainkon való részvételt. Köszönjük a meghívást!