A Gyöngyösi Alapszervezet túrázós tagjai szinte kivétel nélkül szeretik a havas túrákat is.

Mivel az elmúlt napokban igen nagy hó esett Kékestetőn, így nem volt kérdés, hogy hová megyünk ezen a héten (14-én) szerdán.

Nagy izgalommal gyülekeztünk a buszmegállóban, alig vártuk, hogy a friss hó ropogjon a talpunk alatt. Csodás volt a buszból látni, ahogy egyre vastagabb hótakaró borította a tájat, Kékestetőre érve minden várakozásunkat felülmúlta a látvány és az az érzés, hogy ismét a hóban lépkedünk.

Nagy élvezettel jártuk körbe a csúcs környékét, miközben gyönyörködtünk a mesebeli, havas, zúzmarától csillogó tájban, majd a Déli sípályán ereszkedtünk le Mátraházára.

Bízunk benne, hogy a tél folyamán többször esik majd legalább ekkora hó, és nem csak a Mátrában, hanem mindenhol.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Örömtánc Hatvanban

A nagy meleg ellenére újból nagyon szép számmal részt vettünk a Senior örömtánc klub heti táncóráján. Varga Julika vezetésével a másfél óra jókedvűen telt el!

Alapszervezetek

XIV. Kálmán Imre Emléknapok Siófokon

A Siófoki Alapszervezet tagjai is csatlakoztak a városban megrendezésre kerülő XIV. Kálmán Imre Emléknapok programsorozathoz. A séta Kálmán Imre életét veszi végig (Kálmán Imre Siófok szülötte), olyan helyszíneket érintve, amelyek valahogyan kapcsolódnak hozzá. Az idő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség megőrzése, immunrendszer erősítése

A Miskolci Alapszervezet beszámolója Januári összejövetelünk mottója: Kezdjük  jól az évet! Négy dologra figyeljünk  oda: Táplálkozzunk egészségesen Mozogjunk rendszeresen Támogassuk  testünket vitaminokkal. Ne feledkezzünk meg az önvizsgálatokról  (január méhnyakrák  hete- menjünk el  nőgyógyászati szűrésre) Az egészségünkkel való törődés tehát nem csak Olvass tovább...