Megtartottuk az október havi taggyűlésünket 2022. október 3-án, ahol a fő napirendi pontunk a mellrák elleni rózsaszín séta megbeszélése, lebonyolításának menete volt, mely október 7-én, pénteken 16 órakor lesz.

14 órakor foglalhatjuk el a Mátra Művelődési Központban a rendezvény helyszínéül kapott termet, amit a korábban közösen elkészített dekorációs anyaggal (rózsaszín kartonból készített, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált masnik, szintén kartonból készült rózsaszín virágok) alkalomhoz illően feldíszítünk.

A továbbiakban szó esett még az alábbiakról.

  • Az egri rózsaszín sétán is részt veszünk egy páran október 11-én, kedden 13 órakor.
  • Újra indul a 10 Ezer Lépés Program, a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő akció a prosztatarákos betegekért, melyhez idén is csatlakozunk.
  • Novemberben 10 éves lesz az alapszervezetünk, szeretnénk méltóképpen megünnepelni, amihez ötleteket keresünk. A születésnapi megemlékezést november 7-re tervezzük.
  • Végül, de nem utolsósorban Bognárné Faragó Ágota meghívta a tagságot egy őszi, szalonnasütéssel egybekötött baráti beszélgetésre Zsóriba, a nyaralójukba.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösi előadás és séta mellrák ellen

A MRL Gyöngyösi Alapszervezet 2018. október 12-én figyelemfelkeltő sétára hívta a tagokat és a lakosságot. Sokan tartották fontosnak, hogy meghallgassák az előadást és végigsétáljanak az útvonalon. A készülődés után Hiesz Görgy, Gyöngyös polgármestere nyitotta meg Olvass tovább...

Egyéb

Ön érti a laborleleteit?

A laborlelet értelmezésében segített a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Egészségklubja közös rendezvénye.

Alapszervezetek

Ismerkedés Esztergommal, a római katolikus egyház magyarországi központjával

 Autóbuszos kirándulásunk célpontja a magyar államalapítás bölcsője, Esztergom, mely több mint ezer éve a magyar katolicizmus fővárosa. Csoportunknak baráti kapcsolat révén a nemzetközi hírű prof. dr. Prokopp Mária művészettörténész tartott idegenvezetést a Bazilikában, a Várban, Olvass tovább...