Megtartottuk az október havi taggyűlésünket 2022. október 3-án, ahol a fő napirendi pontunk a mellrák elleni rózsaszín séta megbeszélése, lebonyolításának menete volt, mely október 7-én, pénteken 16 órakor lesz.

14 órakor foglalhatjuk el a Mátra Művelődési Központban a rendezvény helyszínéül kapott termet, amit a korábban közösen elkészített dekorációs anyaggal (rózsaszín kartonból készített, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált masnik, szintén kartonból készült rózsaszín virágok) alkalomhoz illően feldíszítünk.

A továbbiakban szó esett még az alábbiakról.

  • Az egri rózsaszín sétán is részt veszünk egy páran október 11-én, kedden 13 órakor.
  • Újra indul a 10 Ezer Lépés Program, a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő akció a prosztatarákos betegekért, melyhez idén is csatlakozunk.
  • Novemberben 10 éves lesz az alapszervezetünk, szeretnénk méltóképpen megünnepelni, amihez ötleteket keresünk. A születésnapi megemlékezést november 7-re tervezzük.
  • Végül, de nem utolsósorban Bognárné Faragó Ágota meghívta a tagságot egy őszi, szalonnasütéssel egybekötött baráti beszélgetésre Zsóriba, a nyaralójukba.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta Mátrafüreden a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója A Nemzeti Rákellenes Napi (04.10.) mozgásunkat úgy terveztük, hogy összekötjük a Mátrafüredi Részönkormányzat által meghirdetett erdőtakarítással. Az időjárás azonban közbeszólt és az erdőtakarítást elnapolták egy későbbi időpontra. Mi (7 bátor ember) Olvass tovább...

Egyéb

2020. márciusi programajánló

A járványügyi helyzetnek megfelelően minden programunk elmarad! Ébredés filmklub „Árvák hercege” 2 Oscar-díjas film Időpont: március 2. (hétfő) 15:00 Helyszín: OOI- Tükörterem Jelentkezés: Antal Magdi, 321-7445, 06-20-337-4637, rakasz@rakliga.hu Ringató Szeretet gyengédség, mely életre kelti testünk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Rózsaszín séta és előadás

A Magyar Rákellenes Liga Rózsaszentmártoni Alapszervezete idén is megtartotta hagyományos “Októberi Rózsaszín séta” rendezvényét, melyet megelőzött dr. Gulyás Zoltán főorvos úr előadása.