Megtartottuk az október havi taggyűlésünket 2022. október 3-án, ahol a fő napirendi pontunk a mellrák elleni rózsaszín séta megbeszélése, lebonyolításának menete volt, mely október 7-én, pénteken 16 órakor lesz.

14 órakor foglalhatjuk el a Mátra Művelődési Központban a rendezvény helyszínéül kapott termet, amit a korábban közösen elkészített dekorációs anyaggal (rózsaszín kartonból készített, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált masnik, szintén kartonból készült rózsaszín virágok) alkalomhoz illően feldíszítünk.

A továbbiakban szó esett még az alábbiakról.

  • Az egri rózsaszín sétán is részt veszünk egy páran október 11-én, kedden 13 órakor.
  • Újra indul a 10 Ezer Lépés Program, a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő akció a prosztatarákos betegekért, melyhez idén is csatlakozunk.
  • Novemberben 10 éves lesz az alapszervezetünk, szeretnénk méltóképpen megünnepelni, amihez ötleteket keresünk. A születésnapi megemlékezést november 7-re tervezzük.
  • Végül, de nem utolsósorban Bognárné Faragó Ágota meghívta a tagságot egy őszi, szalonnasütéssel egybekötött baráti beszélgetésre Zsóriba, a nyaralójukba.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés, küldöttek választása Gyöngyösön

Június 7-én megtartottunk a 2021 évi első taggyűlésünket kint a szabadban. Nagyon örültünk egymásnak, már régen találkoztunk a koronavírus járvány miatt. A taggyűlésen megbeszéltük a június 15-én tartandó választások menetét és a beszámolókat, valamint a Olvass tovább...

Egyéb

X. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

A Magyar Rákellenes Liga alapszervezetei csatlakoztak a Mályvavirág Alapítvány felhívásához és országszerte gyöngyöt fűznek a méhnyakrákos betegekért. A kész gyöngysorokat a kórházakban fekvő méhnyakrákos betegeknek adják át, szimbolizálva, hogy a méhnyakrák megelőzhető, illetve időben felfedezve Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kalló-völgyi túra

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Ismét tettünk egy túrát az egyik általunk legkedveltebb, leghangulatosabb, leglátványosabb útvonalunkon Mátraházáról a Kalló völgyön, más néven a Nagy-Somor-patak völgyén keresztül Mátrafüredre, december 1-jén. Busszal érkeztünk Mátraházára és nagy örömünkre kb. Olvass tovább...