Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon.

A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese vett részt.

Nagyon színes és látványos program szórakoztatta a jelen lévő civil szervezeteket és a megjelent szép számú érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a Magyar Rákellenes Liga ismeretbővítő-figyelemfelkeltő anyagával jelen voltunk. A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető szóróanyagait.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk.

A tagsági viszonyt érintő kérdések legfőképpen a tagsági viszony létesítésével, szép számmal voltak kérdések.

Volt érdeklődés a működésünk anyagi helyzetéről is: Erre a kérdésre a következő válasz adtuk:

Nagyon jól állunk az anyagiak tekintetében, mert annyi a pénzünk mint amennyi az egészségünk.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

V. Szent Ágota Nap Sárszentágotán

Szeretettel várjuk Sárszentágotán, az V. Szent Ágota Napon, május 27-én. Program: Motoros felvonulás Megnyitó Sebestyén Zoltán polgármester Siák Gáborné, a MRL Sárszentágotai Alapszervezet elnöke Szentmise Előadás: Horváth Zoltán György: Szent Agáta kultusza Nápoly környékén

Alapszervezetek

Kirándulás, koszorúzás Zenthe Ferenc tiszteletére

Zenthe Ferenc, Salgóbánya szülötte születésének évfordulójára a róla elnevezett színház koszorúzási ünnepséget szervezett 2023. április 23-án a salgóbányai Erdészház kertjében állított szobrához. A színház felkéréssel élt a MRL Salgótarjáni Alapszervezetéhez, hogy szervezzünk az ünnepség részeként Olvass tovább...