Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon.

A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese vett részt.

Nagyon színes és látványos program szórakoztatta a jelen lévő civil szervezeteket és a megjelent szép számú érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a Magyar Rákellenes Liga ismeretbővítő-figyelemfelkeltő anyagával jelen voltunk. A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető szóróanyagait.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk.

A tagsági viszonyt érintő kérdések legfőképpen a tagsági viszony létesítésével, szép számmal voltak kérdések.

Volt érdeklődés a működésünk anyagi helyzetéről is: Erre a kérdésre a következő válasz adtuk:

Nagyon jól állunk az anyagiak tekintetében, mert annyi a pénzünk mint amennyi az egészségünk.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Légy tudatos! … Ne szkippeld!

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet a Nógrád Megyei Kormányhivatal Egészségügyi Főosztályával közösen vetélkedőt szervez Nógrád megye középiskoláinak tanulói számára a Rákellenes Világnap alkalmából. A verseny célja: a tanulók egészségtudatos magatartásának fejlesztése, a daganatos betegségekkel kapcsolatos ismeretek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Új helyszínen, színes programokkal a Gödöllői Alapszervezet

Add tovább a mosolyodat 2020. a változás éve! Nagyon sok tekintetben! Kinőttük a könyvtári kávézót, így  a Presszó Szerdák, a Tudásklubok,  az 5 órai csevejek, a keratív ötleteléseink, találkozóink új helyszínén várunk minden érdeklődőt a gödöllői Civil Olvass tovább...