Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon.

A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese vett részt.

Nagyon színes és látványos program szórakoztatta a jelen lévő civil szervezeteket és a megjelent szép számú érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a Magyar Rákellenes Liga ismeretbővítő-figyelemfelkeltő anyagával jelen voltunk. A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető szóróanyagait.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk.

A tagsági viszonyt érintő kérdések legfőképpen a tagsági viszony létesítésével, szép számmal voltak kérdések.

Volt érdeklődés a működésünk anyagi helyzetéről is: Erre a kérdésre a következő válasz adtuk:

Nagyon jól állunk az anyagiak tekintetében, mert annyi a pénzünk mint amennyi az egészségünk.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Zuglóba, az ország első japánkertjébe

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai közül páran május 25-én zuglói japánkertbe látogattak el, mely a  VM KASZK – Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola udvarán található. Végigsétáltunk a gyönyörű udvaron, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntesek szakmai továbbképzése Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2017. április 7-én szakmai továbbképzést szervezett a Szent Lázár Megyei Kórház Konferenciatermében. A programon a szervezet önkéntesei és tagjai vettek részt 22-en valamint a Kanizsai Dorottya Szakközépiskola tanulói közül Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ima Debrecenben a betegek gyógyulásáért és az elhunytak lelki üdvéért

Kedves Ligatagok! A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete kérésére a Betegek Világnapja alkalmából Piusz atya és a hívő közösség együtt imádkozunk a betegek gyógyulásáért és az elhunytak lelki üdvéért. Időpont: 2018. február 19. (hétfő) 18:00 Olvass tovább...