Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon.

A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese vett részt.

Nagyon színes és látványos program szórakoztatta a jelen lévő civil szervezeteket és a megjelent szép számú érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a Magyar Rákellenes Liga ismeretbővítő-figyelemfelkeltő anyagával jelen voltunk. A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető szóróanyagait.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk.

A tagsági viszonyt érintő kérdések legfőképpen a tagsági viszony létesítésével, szép számmal voltak kérdések.

Volt érdeklődés a működésünk anyagi helyzetéről is: Erre a kérdésre a következő válasz adtuk:

Nagyon jól állunk az anyagiak tekintetében, mert annyi a pénzünk mint amennyi az egészségünk.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egri Civil Ünnep

Ebben az évben is több százan voltak kíváncsiak a 23. alkalommal megrendezett Egri Civil Ünnepre 2018. szeptember 22-én.  Az ország több részéről jöttek érdeklődők, hisz ennek a rendezvénynek országos híre van. A rendezvény  civil felvonulással Olvass tovább...

Alapszervezetek

10 km-es gyalogtúra a Mátrába

Időpont: 2016. december  28. Karácsonyi ünnepek után úgy éreztük, jót fog tenni egy kiadós séta a friss levegőn, egy kicsit megmozgatjuk tagjainkat és reménykedve elindultunk a verőfényes napsütésben a festői szépségű Mátrába, hogy hátha tudunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Emlőrák elleni séta Gyöngyösön

A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezete 2020. október 10-én rózsaszín sétát szervezett az emlőrák korai felismerés érdekében. Program: Kárpáti István: alpolgármesteri köszöntő Gaál Imre: országos elnökhelyettes Aradi Mária közösségi civil-szervező: Életigenlés, avagy a lelki anyagcsere Olvass tovább...