Az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában felhívtuk a szülők és a gyerekek figyelmét a méhnyakrák szűrés és HPV vírus elleni oltás  fontosságára, melyhez tájékoztató füzetet is adtunk.
Kékestetőre kirándultunk, a célállomáson felhívtuk a nagymamák figyelmét a méhnyakrák szűrésének fontosságára. Kértük őket, hogy unokáiknak is mondják el, miért fontos a HPV elleni védőoltás.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 éves a Rózsaszentmártoni Alapszervezet

Gubis Istvánné Manyus vezetésével 2008-ban alakult meg a Rózsaszentmártoni Alapszervezet. 10 év alatt nagyon sok, jó programot szerveztek, közösséggé kovácsolódtak. Gratulálunk jubileumukhoz és további jó programokat kívánunk nekik!

Alapszervezetek

Somogy megyei vezetők összejövetele

A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg. A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Életet az éveknek!

A Nógrád Megyei Esélyegyenlőségi Koordinációs Iroda munkatársa, Szabó Péter felkérésére 2021. július 23-án, 08.10-én és 09.10-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei Salgótarján Forgács városrészében az „Életet az éveknek” program keretében életmódbeli tanácsadással Olvass tovább...